Topprangerte hoteller
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Legoland Windsor, Windsor

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Legoland Windsor fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Legoland Windsor - Windsor, England, Storbritannia
24. apr. — 25. apr.2
Legoland Windsor - Windsor, England, Storbritannia
on. 24.4.
to. 25.4.
… med mer

Høyest rangerte vanderhjem nær Legoland Windsor

Bla gjennom overnattingssteder i Legoland Windsor, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 3 overnattingssteder i Legoland Windsor, og data ble sist oppdatert 17. april 2024.
Ifølge brukerne våre er dette noen av de beste hotellene å bo på nær Legoland Windsor. Ta en titt på brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse egenskapene ble vurdert som best.
Vis alle 3 hoteller
Winkfield Road, Windsor, United Kingdom
3,1 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
1 493 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hotellene i nærheten av Legoland Windsor (Windsor)

Finn rimelige overnattingssteder i Legoland Windsor, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Legoland Windsor helt nede i 1 998 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Legoland Windsor, som kan bookes for denne prisen. The Old Farmhouse er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Legoland Windsor. Prisdata ble sist oppdatert 17. april 2024
For øyeblikket tilbyr disse hotellene laveste pris per natt av de vi har funnet nær Legoland Windsor. Dersom du er fleksibel på avreise- og ankomstdato, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 3 hoteller
The Old Farmhouse Dedworth Road, Windsor, United Kingdom
3,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 998 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Legoland Windsor

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Legoland Windsor Det er 3 hoteller i Legoland Windsor, og prisdata ble sist oppdatert 17. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Legoland Windsor er .
Vis alle 3 opphold
The Old Farmhouse Dedworth Road, Windsor, United Kingdom
3,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 998 kr
Gjennomsnitt per natt
Winkfield Road, Windsor, United Kingdom
3,1 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
1 493 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Legoland Windsor

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Legoland Windsor for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 17. april 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Legoland Windsor du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Legoland Windsor

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Legoland Windsor, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 17. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Legoland Windsor?

  Park Farm er et veldig populært hotell i nærheten av Legoland Windsor med en score på 9,2 fra 654 vurderinger. Legoland Windsor Resort (8,2 fra 404 vurderinger) og The Prince Albert (8,0 fra 30 vurderinger) er også hoteller i Legoland Windsor som har fått høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et populært hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 3 981 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Legoland Windsor i nærheten av Bucharest City Centre?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Bucharest City Centre, er Leonardo Hotel Bucharest City Center, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 1 155 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 132 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Legoland Windsor?

  373 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Legoland Windsor, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Legoland Windsor?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Legoland Windsor med priser fra 351 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Legoland Windsor

Vurder alternative opphold i Windsor
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Windsor

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering