Hoteller i Lam, Tyskland

Søk og sammenlign Lam, Tyskland hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Lam, Tyskland
6. okt. — 7. okt.2
Lam, Tyskland
fr. 6.10.
lø. 7.10.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Lam

Billigste dag:fredag
Dyreste dag:mandag
1 103 kr–3 747 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Lam (Tyskland)

Av hotellene i Lam vi har funnet, er disse overnattingsstedene priset lavest. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 126 hoteller
Hotel Rösslwirt
8,0 Enestående
Engelsha¼Tter Straaye 1, 1, Lam, Bavaria, Germany
Vis på kart
0,4 km fra sentrum i Lam, Tyskland 

Hotel-Ferienhaus-Metzgerei Rosslwirt ligger i Lam og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder og skiskole. De har også massasje, bagasjeoppbevaring og lekeplass.

812 kr
Snitt per natt
Hotel Sonnenhof Lam
8,5 Enestående
Himmelreich 13, Lam, Bavaria, Germany
Vis på kart
1,0 km fra sentrum i Lam, Tyskland 

Hotel Sonnenhof Lam ligger i Lam og byr på komfortabel innkvartering og utendørs svømmebasseng, svømmebasseng og badstue. De har et eget treningsrom, i tillegg til skiskole, en barneklubb og gratis trådløst internett.

2 503 kr
Snitt per natt

Hotellpriser i Lam

Noen av de beste alternativene blant hotell i Lam, kategorisert etter hotellklasse. Som et ekstra tillegg har vi også merket de mest populære og de hotellene som tilbyr mest for pengene i hver hotellklasse.
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Lam

Bruk kartet til å finne hoteller i Lam, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Lam

 • Hvilke er de beste hotellene i Lam?

  Det finnes mange hoteller i Lam med høye scorer. Ett av dem er Hotel Sonnenhof Lam, som for øyeblikket har en score på 8,5. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Hotel Rösslwirt og Gasthof Metzgerei Stöberl, som også kan være gode overnattingsalternativer i Lam.

 • Hvor mye koster hoteller i Lam?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Lam har ligget på ca. 1 679 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene. Gjennomsnittsprisen på et 5-stjerners hotell i Lam ligger på ca. 2 009 kr/natt, avhengig av hvilke datoer du velger. Gjennomsnittsprisen på et 4-stjerners hotell i, er 2 843 kr/natt.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Lam?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Lam for så lite som 450 kr/natt.

 • Hvor mye koster et hotell i Lam for i natt?

  Et hotell i Lam for i natt kan koste fra så lite som 713 kr natten, med en gjennomsnittspris på 1 800 kr, basert på søk gjort på HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene. Prisene for et 4-stjerners hotell i Lam i natt, starter fra 1 131 kr.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering