• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Lakka, Hellas

Søk og sammenlign Lakka, Hellas hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Lakka, Ionian Islands, Hellas
4. des. — 5. des.2
Lakka, Ionian Islands, Hellas
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Lakka

Finn kjente overnattingssteder i Lakka, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 98 hoteller i Lakka, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Lakka er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Lakka med størst etterspørsel. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Lakka.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Lakka Bay, Lakka, Greece
Dette komfortable hotellet ligger en kort kjøretur fra Gaios og de kan by et utendørs svømmebasseng og en egen strand. De tilbyr gratis Wi-Fi, gratis transportservice og en solterrasse.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,0
Enestående
248 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
565 kr

Tips når du skal bestille hotell i Lakka

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Lakka. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:mandag
851 kr–3 552 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hvor bør du bo i Lakka

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Lakka for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Lakka du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Lakka

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Lakka, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Lakka?

    Bastas Hotel & Studios er et veldig populært hotell i Lakka med en score på 8,0 fra 166 vurderinger. Amfitriti Hotel & Studios (8,0 fra 248 vurderinger) og Torri e Merli (8,5 fra 103 vurderinger) er også hoteller i Lakka med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Lakka

Vurder alternative opphold i Lakka
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Lakka

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering