Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Paxi

Søk etter og sammenlign Paxi hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Paxi
29. nov. — 30. nov.2
Paxi
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Paxi

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Paxi. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:søndag
1 364 kr–2 322 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Paxi

Finn rimelige overnattingssteder i Paxi, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Paxi helt nede i 562 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Paxi, som kan bookes for denne prisen. Amfitriti Hotel & Studios er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Paxi. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023
For øyeblikket er dette de hotellene i Paxi med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Vurder alternative datoer dersom du vil sammenligne priser.
Vis alle 768 hoteller
Lakka Bay, Lakka, Greece
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
562 kr
Gjennomsnitt per natt
Kloni-Gouli Beach, Gaios, Gaios, Greece
1,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
642 kr
Gjennomsnitt per natt
Gaiou - Moggonisiou, Gaios, Gaios, Greece
0,9 km fra sentrum
Klimaanlegg
2 942 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Paxi

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Paxi for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Paxi du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Paxi

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Paxi, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Paxi?

    I Paxi finnes det en rekke steder som er verdt å besøke. Longos, Gaios og Oziás er noen av de mest populære blant brukerne våre.

  • Hvilke er de beste hotellene i Paxi?

    Et av de mest populære hotellene i Paxi, er Paxos Club Resort & Spa som er vurdert av 307 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,6/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Anassa Mare Villas & Residences og Bastas Hotel & Studios som brukerne våre har gitt scorene 8,1/10 og 8,0/10.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Paxi

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering