Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Łagiewniki–Borek Fałęcki, Krakow

Søk etter og sammenlign Łagiewniki–Borek Fałęcki, Krakow hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Łagiewniki–Borek Fałęcki - Krakow, Polen
30. mai — 31. mai2
Łagiewniki–Borek Fałęcki - Krakow, Polen
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Łagiewniki–Borek Fałęcki, Krakow

Finn kjente overnattingssteder i Łagiewniki–Borek Fałęcki, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 44 hoteller i Łagiewniki–Borek Fałęcki, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Łagiewniki–Borek Fałęcki er 695 kr/natt.
Dette er noen av hotellene i nærheten av Łagiewniki–Borek Fałęcki med størst etterspørsel. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
ul. Jugowicka 10 C, Krakow, Malopolskie, Poland
Krakow Swoszowice Railway Station ligger en kort spasertur fra Farmona Hotel Business & SPA, som tilbyr gjester en komfortabel og praktisk beliggende base i Kraków. De har også en badstue, et boblebad og et tyrkisk dampbad.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,9
Enestående
1555 vurderinger
Beliggenhet
5,9 km fra sentrum
908 kr

Tips når du skal bestille hotell i Łagiewniki–Borek Fałęcki

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Łagiewniki–Borek Fałęcki. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:November
Dyreste måned:august
Gjennomsnittspris i Łagiewniki–Borek Fałęcki:695 kr/natt
Billigste pris funnet:491 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
527 kr–1 095 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
686 kr–1 056 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hvor bør du bo i Łagiewniki–Borek Fałęcki

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Łagiewniki–Borek Fałęcki for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Łagiewniki–Borek Fałęcki, og områdene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon, og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om å bo i Łagiewniki–Borek Fałęcki, Krakow

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Łagiewniki–Borek Fałęcki, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Łagiewniki–Borek Fałęcki?

  4 647 vurderinger ga Garden Square Hotel en gjennomsnittsscore på 9,3/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Farmona Hotel Business & Spa, som fikk en score på 8,9/10 basert på 1 555 vurderinger. Metropolo By Golden Tulip kan også være et bra alternativ, med en score på 9,1/10 basert på 6 142 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Gamlebyen i Kraków?

  Et bra hotell i nærheten av Gamlebyen i Kraków, er Bachleda Luxury Hotel Krakow - MGallery (en score på 9,6/10 basert på 954 vurderinger).

 • Hvilket er et bra hotell i Łagiewniki–Borek Fałęcki i nærheten av Hovedmarkedsplass?

  Bachleda Luxury Hotel Krakow - MGallery er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Hovedmarkedsplass på HotelsCombined (en score på 9,6 fra 954 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Wawel?

  Hvis du skal reise til Wawel, er Bachleda Luxury Hotel Krakow - MGallery som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (954 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 9,6/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Łagiewniki–Borek Fałęcki?

  Hoteller i Łagiewniki–Borek Fałęcki har en gjennomsnittspris på 545 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i Łagiewniki–Borek Fałęcki?

  534 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Łagiewniki–Borek Fałęcki i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Łagiewniki–Borek Fałęcki?

  Dersom reiseplanene dine til Łagiewniki–Borek Fałęcki er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Gamlebyen i Kraków, Hovedmarkedsplass eller Wawel. Krakow er byen å besøke dersom du besøker Gamlebyen i Kraków. Det er best å bo i Krakow om du vil besøke Hovedmarkedsplass. Skal du besøke Wawel, er det enklest å bo i Krakow.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Łagiewniki–Borek Fałęcki

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering