• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i L'Alfàs del Pi, Spania

Søk og sammenlign L'Alfàs del Pi, Spania hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

L'Alfàs del Pi, Valencia, Spania
4. des. — 5. des.2
L'Alfàs del Pi, Valencia, Spania
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i L'Alfàs del Pi

Finn kjente overnattingssteder i L'Alfàs del Pi, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 249 hoteller i L'Alfàs del Pi, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i L'Alfàs del Pi er .
Disse hotellene i L'Alfàs del Pi opplever mest aktivitet fra våre brukere for øyeblikket. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Camino Viejo de Altea, nº1, L'Alfàs del Pi, Valencia, Spain
Magic Robin Hood ligger i L'Alfàs del Pi og byr på moderne 4-stjerners innkvartering, i tillegg til en takterrasse, et tyrkisk dampbad og et utendørs svømmebasseng. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Svømmebasseng
Parking
8,1
Enestående
796 vurderinger
Beliggenhet
1,5 km fra sentrum
1 674 kr
Avda. Europa, 28, L'Alfàs del Pi, Valencia, Spain
Dette komfortable hotellet i L'Alfàs del Pi tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til en barneklubb og et utendørs svømmebasseng. Det ligger perfekt til for de som ønsker å besøke populære attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
5,8
Ok
2119 vurderinger
Beliggenhet
2,1 km fra sentrum
590 kr

Tips når du skal bestille hotell i L'Alfàs del Pi

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i L'Alfàs del Pi. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:torsdag
580 kr–1 667 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i L'Alfàs del Pi

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i L'Alfàs del Pi, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i L'Alfàs del Pi til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Som et ekstra tillegg har vi også merket de mest populære og de hotellene som tilbyr mest for pengene i hver hotellklasse.
2 stjerner eller mindre
Avda. Europa, 28, L'Alfàs del Pi, Valencia, Spain
590 kr
4 stjerner +
Camino Viejo de Altea, nº1, L'Alfàs del Pi, Valencia, Spain
1 674 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i L'Alfàs del Pi

Utforsk forskjellige nabolag og områder i L'Alfàs del Pi for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Enten du reiser til L'Alfàs del Pi i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i L'Alfàs del Pi

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i L'Alfàs del Pi, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i L'Alfàs del Pi?

    Et av de mest populære hotellene i L'Alfàs del Pi, er Magic Robin Hood som er vurdert av 796 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,1/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Chalet luminoso og Hotel Moli Boutique som brukerne våre har gitt scorene 8,4/10 og 8,4/10.

Finn bedre resultater for ditt opphold i L'Alfàs del Pi

Vurder alternative opphold i L'Alfàs del Pi
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til L'Alfàs del Pi

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering