• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Javea, Spania

Søk og sammenlign Javea, Spania hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Javea, Valencia, Spania
29. nov. — 30. nov.2
Javea, Valencia, Spania
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Javea

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Javea. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:tirsdag
1 431 kr–2 232 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Javea vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Javea, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 3 356 overnattingssteder i Javea, og data ble sist oppdatert 28. November 2023.
Våre brukere har vurdert disse hotellene som noen av de beste stedene å bo i Javea. Ta en titt på brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse overnattingsstedene ble vurdert som de beste.
Vis alle 3 356 hoteller
Avenida Del Mediterráneo 180, Javea, Valencia, Spain
2,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 517 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hotellene i Javea (Spania)

Finn rimelige overnattingssteder i Javea, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Javea helt nede i 1 365 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Javea, som kan bookes for denne prisen. El Rodat Hotel Village & Spa er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Javea. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Javea. Dersom du er fleksibel på datoer, endre datoene for å sammenligne priser.
Vis alle 3 356 hoteller
Carrer la Murciana, 9, Javea, Valencia, Spain
4,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Spa
1 365 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Javea

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Javea, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Javea til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Vi har kommet over følgende hoteller i Javea med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. Du finner også de mest populære og hotellene som tilbyr mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner eller mindre
Avenida Del Mediterráneo 180, Javea, Valencia, Spain
1 517 kr
4 stjerner +
Carrer la Murciana, 9, Javea, Valencia, Spain
1 365 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Javea

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Javea for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Javea, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Javea

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Javea, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
 • Hvilke er de beste hotellene i Javea?

  Hotel Ritual De Terra & Spa er et veldig populært hotell i Javea med en score på 8,7 fra 826 vurderinger. Aparthotel Pinosol (7,7 fra 1 290 vurderinger) og Parador de Jávea (8,3 fra 881 vurderinger) er også hoteller i Javea med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Puerto de Jávea?

  Hotel Jávea er et hotell i nærheten av Puerto de Jávea som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 748 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Javea i nærheten av Arenal Beach?

  Aparthotel Pinosol er et hotell i nærheten av Arenal Beach som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 7,7 basert på 1 290 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Javea?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 3 589 kr/natt er normalt for et hotell i Javea.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Javea?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Javea med priser fra 545 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et hotell i Javea for i natt?

  Prisene på hoteller i Javea starter fra 545 kr for i natt, men overnattinger koster i gjennomsnitt 3 033 kr. Det finnes mange overnattingssteder med 4 stjerner å velge mellom i Javea for i natt, med priser som starter fra 854 kr. Disse prisene ble funnet på HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Javea

Vurder alternative opphold i Javea
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Javea

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering