• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Kastraki, Hellas

Søk og sammenlign Kastraki, Hellas hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Kastraki, Naxos and Lesser Cyclades, Hellas
11. des. — 12. des.2
Kastraki, Naxos and Lesser Cyclades, Hellas
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Kastraki

Finn kjente overnattingssteder i Kastraki, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 83 hoteller i Kastraki, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kastraki er .
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i Kastraki. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Kastraki Beach, Kastraki, Greece
Summerland Holiday's Resort ligger i det naturskjønne området i Kastraki, de tilbyr både rustikke rom, jacuzzi, gratis Wi-Fi på offentlige områder og utendørs svømmebasseng. De har også barnebasseng, lekeplass og ekspress inn- og utsjekking.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
290 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
1 209 kr

Hvor bør du bo i Kastraki

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kastraki for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i Kastraki, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Kastraki

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kastraki, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Kastraki?

    55 vurderinger ga Theoni Studios en gjennomsnittsscore på 9,2/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Dolphin Kastraki Studios, som fikk en score på 9,2/10 basert på 224 vurderinger. Naxos Summerland resort kan også være et bra alternativ, med en score på 8,7/10 basert på 290 vurderinger.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kastraki

Vurder alternative opphold i Kastraki
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Kastraki

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering