• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Piso Livadi, Hellas

Søk og sammenlign Piso Livadi, Hellas hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Piso Livadi, Paros, Hellas
2. des. — 3. des.2
Piso Livadi, Paros, Hellas
lø. 2.12.
sø. 3.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Piso Livadi

Finn kjente overnattingssteder i Piso Livadi, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 120 hoteller i Piso Livadi, og prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Piso Livadi er .
Disse hotellene i Piso Livadi opplever mest aktivitet fra våre brukere for øyeblikket. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Logara Beach, Piso Livadi, Greece
Albatross Hotel ligger i Piso Livadi, bare fem minutter til fots fra Logaras og kan skilte med et svømmebasseng, et utendørs svømmebasseng og gratis trådløst internett. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til en solterrasse, massasje og en lekeplass.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,6
Enestående
354 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
718 kr

Hvor bør du bo i Piso Livadi

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Piso Livadi for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
Enten du reiser til Piso Livadi i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Piso Livadi

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Piso Livadi, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Piso Livadi?

    Pnoi Hotel, som har fått en score på 8,6 fra 354 brukere, er et av de mest populære hotellene i Piso Livadi. Andre populære overnattingssteder inkluderer Arkas Inn som har en gjennomsnittsscore på 8,9 fra 145 brukere, og Nicos Studios & Apartments som har en gjennomsnittsscorepå 8,9 fra 240 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Piso Livadi

Vurder alternative opphold i Piso Livadi
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Piso Livadi

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering