Hoteller i Hugo Lange, Curitiba

Søk etter og sammenlign Hugo Lange, Curitiba hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Hugo Lange - Curitiba, Paraná, Brasil
30. mai — 31. mai2
Hugo Lange - Curitiba, Paraná, Brasil
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Fakta om å bo i Hugo Lange, Curitiba

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Hugo Lange, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Hugo Lange?

  Villa Tata Suites, som har fått en score på 8,8 fra 778 brukere, er et av de mest populære hotellene i Hugo Lange. Andre populære overnattingssteder inkluderer Suite/loft Jardim Botanico som har en gjennomsnittsscore på 9,6 fra 98 brukere, og Loft Jardim Botânico 2 som har en gjennomsnittsscorepå 9,8 fra 40 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Rua XV de Novembro?

  Mercure Curitiba Batel er et populært hotell i nærheten av Rua XV de Novembro som varmt anbefales. Det har en score på 8,7, basert på 1 749 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Hugo Lange i nærheten av Largo da Ordem?

  Mercure Curitiba Batel er det hotellet i nærheten av Largo da Ordem som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 1 749 vurderinger som samlet gir det en score på 8,7/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Centro Cultural Teatro Guaíra?

  Hvis du skal reise til Centro Cultural Teatro Guaíra, er Rede Andrade Mercado som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (10 038 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 7,3/10).

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Hugo Lange?

  Dersom reiseplanene dine til Hugo Lange er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Rua XV de Novembro, Largo da Ordem eller Centro Cultural Teatro Guaíra. Curitiba er byen å besøke dersom du besøker Rua XV de Novembro. Det er best å bo i Curitiba om du vil besøke Largo da Ordem. Skal du besøke Centro Cultural Teatro Guaíra, er det enklest å bo i Curitiba.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Hugo Lange

Vurder alternative opphold i Curitiba
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Curitiba

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering