• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Hohenschwangau Castle, Schwangau

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Hohenschwangau Castle fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Hohenschwangau Castle - Schwangau, Tyskland
3. mar. — 4. mar.2
Hohenschwangau Castle - Schwangau, Tyskland
sø. 3.3.
ma. 4.3.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Hohenschwangau Castle (Schwangau)

Finn rimelige overnattingssteder i Hohenschwangau Castle, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Hohenschwangau Castle helt nede i 1 022 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Hohenschwangau Castle, som kan bookes for denne prisen. Hotel Garni Schlossblick er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Hohenschwangau Castle. Prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024
For øyeblikket tilbyr disse hotellene laveste pris per natt av de vi har funnet nær Hohenschwangau Castle. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 19 hoteller
Schwangauer Strasse 7, Schwangau, Bavaria, Germany
2,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 022 kr
Gjennomsnitt per natt
Alpseestraße 21, Schwangau, Bavaria, Germany
2,5 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
2 043 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Hohenschwangau Castle

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Hohenschwangau Castle, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Hohenschwangau Castle til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i nærheten av Hohenschwangau Castle.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Schwangauer Strasse 7, Schwangau, Bavaria, Germany
1 022 kr
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Hohenschwangau Castle

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Hohenschwangau Castle Det er 19 hoteller i Hohenschwangau Castle, og prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Hohenschwangau Castle er .
Vis alle 19 opphold
Alpseestraße 21, Schwangau, Bavaria, Germany
2,5 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
2 043 kr
Gjennomsnitt per natt
Schwangauer Strasse 7, Schwangau, Bavaria, Germany
2,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 022 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Hohenschwangau Castle

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Hohenschwangau Castle for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Hohenschwangau Castle du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Hohenschwangau Castle

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Hohenschwangau Castle, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 25. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Hohenschwangau Castle?

    Ameron Neuschwanstein Alpsee Resort & Spa, med en score på 9,0 fra 1 714 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Hohenschwangau Castle. Andre populære overnattingssteder inkluderer Hotel Müller, med en gjennomsnittsscore på 8,9 fra 1 268 reisende, og Hotel Alpenstuben med en score på 8,7 fra 2 126 reisende.

  • Hvor mye koster hoteller i Hohenschwangau Castle?

    Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 358 kr/natt er normalt for et hotell i Hohenschwangau Castle.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Hohenschwangau Castle?

    358 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Hohenschwangau Castle i løpet av de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Hohenschwangau Castle

Vurder alternative opphold i Schwangau
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Schwangau

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering