• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i High Wycombe, England

Søk og sammenlign High Wycombe, England hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

High Wycombe, England, Storbritannia
11. des. — 12. des.2
High Wycombe, England, Storbritannia
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i High Wycombe

Finn kjente overnattingssteder i High Wycombe, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 115 hoteller i High Wycombe, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i High Wycombe er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av High Wycombe med størst etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Octagon Parade, High Wycombe, United Kingdom
Hotellet ligger i High Wycombe med kort vei til kjente turistattraksjoner, kun en rask spasertur fra High Wycombe Eden Bus Station. De byr på trådløst internett og døgnåpen resepsjon, og det ligger kun en liten spasertur unna Eden.
7,2
Bra
25 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
458 kr
Handycross, High Wycombe, United Kingdom
Holiday Inn High Wycombe M40 Jct 4 byr på 3-stjerners innkvartering i High Wycombe. De tilbyr også møterom, døgnåpen resepsjon og ekspress inn- og utsjekking.
Gratis Wi-Fi
8,1
Enestående
1465 vurderinger
Beliggenhet
2,3 km fra sentrum
806 kr
Archway, High Wycombe, United Kingdom
Premier Inn High Wycombe Central ligger i High Wycombe og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. Hotellet er omgitt av en rekke barer og nattklubber like ved High Wycombe Eden Bus Station.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
822 kr
Thanstead Farm, London Road Loudwater, High Wycombe, United Kingdom
Premier Inn High Wycombe/Beaconsfield byr på 3-stjerners innkvartering, pluss møterom, gratis Wi-Fi på offentlige områder og døgnåpen resepsjon. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
4,5 km fra sentrum
1 021 kr
156 West Wycombe Road, High Wycombe, United Kingdom
High Wycombe Eden Bus Station ligger en kort spasertur fra Buckingham Guest House For Contractors, som tilbyr reisende en hyggelig og praktisk beliggende base i High Wycombe. De tilbyr også ekspress inn- og utsjekking, døgnåpen resepsjon og møterom.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
1,7 km fra sentrum
734 kr
Desborough Avenue 136-146, High Wycombe, United Kingdom
En kort spasertur High Wycombe Eden Bus Station ligger Wendover Arms Hotel som byr på en en perfekt beliggende base for de som besøker High Wycombe. De har også ekspress inn- og utsjekking, fullpensjon og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
6,8
Bra
609 vurderinger
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
708 kr

Tips når du skal bestille hotell i High Wycombe

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i High Wycombe. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:onsdag
771 kr–1 281 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i High Wycombe

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i High Wycombe, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i High Wycombe til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i High Wycombe. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i High Wycombe.
3 stjerner
Thanstead Farm, London Road Loudwater, High Wycombe, United Kingdom
1 021 kr
Octagon Parade, High Wycombe, United Kingdom
458 kr
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i High Wycombe

Utforsk forskjellige nabolag og områder i High Wycombe for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i High Wycombe, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i High Wycombe

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i High Wycombe, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i High Wycombe?

    25 vurderinger ga Travelodge High Wycombe Central en gjennomsnittsscore på 7,2/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Hampton by Hilton High Wycombe, som fikk en score på 8,5/10 basert på 3 106 vurderinger. Holiday Inn High Wycombe M40, Jct. 4 kan også være et bra alternativ, med en score på 8,1/10 basert på 1 463 vurderinger.

Finn bedre resultater for ditt opphold i High Wycombe

Vurder alternative opphold i High Wycombe
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til High Wycombe

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering