Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), Daejeon

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) - Daejeon, Sør-Korea
26. jun. — 27. jun.2
Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) - Daejeon, Sør-Korea
on. 26.6.
to. 27.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)

Finn kjente overnattingssteder i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 24 hoteller i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) er .
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1). Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
21, Dunsan-ro 73Beon-Gil, Seo-gu, Daejeon, South Korea
Good Morning Residence Hue ligger i Daejeon og byr på gratis Wi-Fi. Det ligger en noen minutter fra Yuseong Hot Springs, og har komfortable rom, alle utstyrt med kjøleskap, tøfler og kaffe- og tekoker.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,4
Enestående
928 vurderinger
Beliggenhet
4,8 km fra sentrum
479 kr
13, Dunsanjung-ro 134Beon-Gil, Daejeon, South Korea
Toyoko Inn Daejeon Government Complex holder til i hyggelige omgivelser i Daejeon. Gjester får også tilgang til gratis Wi-Fi og parkering på området.
Gratis Wi-Fi
Parking
Klimaanlegg
9,1
Enestående
90 vurderinger
Beliggenhet
5,1 km fra sentrum
755 kr
29-20, Hanbat-Daero 570Beon-Gil, Daejeon, South Korea
Under 20 minutter til fots fra Galma Subway Station (Daejeon Metro Line 1) ligger hotellet, som tilbyr en praktisk beliggende base i Daejeon. De har også svømmebasseng, bagasjeoppbevaring og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,2
Enestående
989 vurderinger
Beliggenhet
6,4 km fra sentrum
510 kr
70, Dunsanjung-ro, Seo-gu, Daejeon, South Korea
Dette stilfulle hotellet i Daejeon byr på gratis Wi-Fi, i tillegg til møterom og døgnåpen resepsjon. De byr også på gratis parkering, i tillegg ligger det en kort kjøretur unna Chungnam National University og KAIST.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,4
Enestående
1197 vurderinger
Beliggenhet
4,6 km fra sentrum
470 kr
23, Daedeok-Daero 220Beon-Gil, Seo-gu, Daejeon, South Korea
En kort spasertur Galma Subway Station (Daejeon Metro Line 1) ligger Boutique Hotel Lacky som byr på en praktisk beliggende base for de som besøker Daejeon. Rommene har klimaanlegg og er innredet med med en plasma-TV og kostnadsfri Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,9
Bra
268 vurderinger
Beliggenhet
4,9 km fra sentrum
645 kr
29, Dunsan-ro 65beon-gil, Seo-gu, Daejeon, South Korea
En kort spasertur Galma Subway Station (Daejeon Metro Line 1) ligger hotellet som tilbyr en praktisk beliggende base for de som besøker Daejeon. De har også concierge, døgnåpen resepsjon og betjent parkering.
8,5
Enestående
26 vurderinger
Beliggenhet
4,9 km fra sentrum
377 kr

Hotellpriser i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Vi har kommet over følgende hoteller i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
29-20, Hanbat-Daero 570Beon-Gil, Daejeon, South Korea
510 kr
3 stjerner
3 stjerner
21, Dunsan-ro 73Beon-Gil, Seo-gu, Daejeon, South Korea
479 kr
13, Dunsanjung-ro 134Beon-Gil, Daejeon, South Korea
755 kr
29, Dunsan-ro 65beon-gil, Seo-gu, Daejeon, South Korea
377 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) Det er 24 hoteller i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) er .
Vis alle 24 opphold
29, Dunsan-ro 65beon-gil, Seo-gu, Daejeon, South Korea
4,9 km fra sentrum
377 kr
Gjennomsnitt per natt
13, Dunsanjung-ro 134Beon-Gil, Daejeon, South Korea
5,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
Klimaanlegg
755 kr
Gjennomsnitt per natt
70, Dunsanjung-ro, Seo-gu, Daejeon, South Korea
4,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
470 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)?

  Good Morning Residence Hue (8,4/10 fra 928 vurderinger), Residence Hotel Lamia (8,1/10 fra 178 vurderinger) og Toyoko Inn Daejeon Government Complex (9,1/10 fra 90 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1).

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre. Det har scoret 8,2 basert på 1 341 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) i nærheten av Barcelona sentrum?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Barcelona sentrum, er Casa Lit Barcelona by Ona, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 4 119 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland (en score på 8,1 basert på 4 808 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)?

  Gjenomsnittsprisene på hoteller i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) har som regel ligget på ca. 276 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)?

  191 kr per natt er den billigste hotellprisen i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)?

  Det mest populære landemerket i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1) er Bucharest City Centre, som ligger i Bucuresti, etterfulgt av Barcelona sentrum og London Paddington jernbanestasjon, som ligger i henholdsvis Barcelona og London. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1), kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Government Complex Subway Station (Daejeon Metro Line 1)

Utforsk disse byene i Sør-Korea
Planlegger du å utforske Sør-Korea dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering