Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Buckfast Abbey, Buckfastleigh

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Buckfast Abbey fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Buckfast Abbey - Buckfastleigh, England, Storbritannia
24. jun. — 25. jun.2
Buckfast Abbey - Buckfastleigh, England, Storbritannia
ma. 24.6.
ti. 25.6.
… med mer

Hvor bør du bo i Buckfast Abbey

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Buckfast Abbey for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 17. juni 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Buckfast Abbey, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Buckfast Abbey

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Buckfast Abbey, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 17. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Buckfast Abbey?

  Dartbridge Inn by Greene King Inns, med en score på 8,1 fra 922 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Buckfast Abbey. Andre populære overnattingssteder inkluderer The Abbey Inn, med en gjennomsnittsscore på 8,1 fra 983 reisende, og Northgate House med en score på 9,1 fra 1 904 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Vurderingene av Leonardo Hotel Bucharest City Center tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Bucharest City Centre, med en score på 8,2/10 basert på 1 333 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Buckfast Abbey i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er det hotellet i nærheten av Barcelona sentrum som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 4 115 vurderinger som samlet gir det en score på 8,2/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland som har en score på 8,1, basert på 4 769 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Buckfast Abbey?

  Hoteller i Buckfast Abbey koster i gjennomsnitt 650 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Buckfast Abbey?

  490 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Buckfast Abbey i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Buckfast Abbey?

  Det mest populære landemerket i Buckfast Abbey er Bucharest City Centre, som ligger i Bucuresti, etterfulgt av Barcelona sentrum og London Paddington jernbanestasjon, som ligger i henholdsvis Barcelona og London. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i Buckfast Abbey, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Buckfast Abbey

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering