Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Barra da Lagoa Beach, Florianopolis

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Barra da Lagoa Beach fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Barra da Lagoa Beach - Florianopolis, Santa Catarina, Brasil
22. apr. — 23. apr.2
Barra da Lagoa Beach - Florianopolis, Santa Catarina, Brasil
ma. 22.4.
ti. 23.4.
… med mer

Hvor bør du bo i Barra da Lagoa Beach

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Barra da Lagoa Beach for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Barra da Lagoa Beach du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Barra da Lagoa Beach

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Barra da Lagoa Beach, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Barra da Lagoa Beach?

  1 322 vurderinger ga Hotel Residencial Ilha Bela en gjennomsnittsscore på 8,1/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Sea Wolf Surf Hostel, som fikk en score på 8,2/10 basert på 232 vurderinger. Pousada Oliveira kan også være et bra alternativ, med en score på 8,5/10 basert på 289 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 976 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Barra da Lagoa Beach i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er det hotellet i nærheten av Bucharest City Centre som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 1 148 vurderinger som samlet gir det en score på 8,2/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 132 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Barra da Lagoa Beach?

  Gjenomsnittsprisene på hoteller i Barra da Lagoa Beach har som regel ligget på ca. 109 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Barra da Lagoa Beach?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Barra da Lagoa Beach har priser som starter fra kun 55 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Barra da Lagoa Beach

Vurder alternative opphold i Florianopolis
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Florianopolis

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering