Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Bang Khen, Bangkok

Søk etter og sammenlign Bangkok, Bang Khen hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Bang Khen - Bangkok, Thailand
2. jun. — 3. jun.2
Bang Khen - Bangkok, Thailand
sø. 2.6.
ma. 3.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Bang Khen

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Bang Khen. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 26. mai 2024.
Billigste måned:august
Dyreste måned:oktober
Gjennomsnittspris i Bang Khen:316 kr/natt
Billigste pris funnet:85 kr/natt
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:onsdag
90 kr–641 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
152 kr–550 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Bang Khen (Bangkok)

Finn rimelige overnattingssteder i Bang Khen, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Bang Khen helt nede i 148 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Bang Khen, som kan bookes for denne prisen. 48 Ville Donmuang Airport er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Bang Khen. Prisdata ble sist oppdatert 26. mai 2024
For øyeblikket er dette de hotellene i Bang Khen med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Dersom du er fleksibel, kan du endre dato og sammenligne priser
Vis alle 57 hoteller
94/1 Phaholyothin 48, Bangkok, Thailand
16,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
148 kr
Gjennomsnitt per natt
180/1 Paholyothin 69 Bangkhen, Bangkok, Thailand
16,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
201 kr
Gjennomsnitt per natt
35 Soi Phahonyothin 69 Phahonyothin Road, Bangkok, Thailand
16,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
254 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Bang Khen

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Bang Khen for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 26. mai 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i Bang Khen, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i, for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om å bo i Bang Khen, Bangkok

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Bang Khen, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 26. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Bang Khen?

  Et av de mest populære hotellene i Bang Khen, er Best Western Nada Don Mueang Airport Hotel som er vurdert av 612 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,6/10. Andre steder med høye scorer inkluderer B2 Don Mueang Premier Hotel og 5 Diamond som brukerne våre har gitt scorene 8,5/10 og 8,2/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Khaosan Road?

  The Raweekanlaya Hotel Bangkok er et bra hotell i nærheten av Khaosan Road. Det har scoret 8,2 basert på 1 427 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Bang Khen i nærheten av Sukhumvit Road?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Sukhumvit Road, er The Okura Prestige Bangkok, som har fått en score på 9,2/10. av totalt 1 976 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Victory Monument?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Victory Monument, bør du vurdere The Berkeley Hotel Pratunam som har en score på 8,4, basert på 6 991 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Bang Khen?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 116 kr/natt er normalt for et hotell i Bang Khen.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Bang Khen?

  116 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Bang Khen i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Bang Khen?

  De mest populære landemerkene i Bang Khen er Khaosan Road (i Bangkok), Sukhumvit Road (i Bangkok), og Victory Monument (i Bangkok) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Bang Khen

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering