Best Price Guarantee
Vi vil at du skal betale lavest mulig pris for hotelloppholdet. Dersom du finner hotellrommet til en lavere pris etter at du har bestilt hos en nettside som er oppgitt på HotelsCombined, refunderer vi differansen, gitt at den lavere prisen er tilgjengelig på en nettside som:
 • Ikke er tilgjengelig for bestilling på HotelsCombined, og
 • Bortsett fra hotellets offisielle hjemmeside eller en annen nettside som hotellet driver direkte, tilgjengelig fra hotellsiden HotelsCombined, via «offisiell side»-koblingen.
Du må kontakte oss innen 24 timer etter at bookingen er utført for å være berettiget Best pris-garantien.
Betingelser:
 1. Den lavere prisen må være tilgjengelig på et nettsted som ikke deltar i hotellsammenligningsprosessen til HotelsCombined.
 2. Du må booke hotellrommet via HotelsCombined hos tilbyderen med lavest pris.
 3. Ettersom hotellpriser endres ofte, må du kontakt oss innen 24 timer etter at bookingen er utført hos tilbyderen med lavest pris via HotelsCombined. E-postmeldingen bør inneholde: navn, reservasjonsnummer, kopi av e-postbekreftelsen og nettstedet der den lavere prisen er tilgjengelig.
 4. Garantien gjelder ikke for bookinger der overnatting er samme dag.
 5. Garantien gjelder kun dersom en lavere pris er tilgjengelig via bestilling på nett. Den lavere prisen må være tilgjengelig på nett når vi vurderer henvendelsen, innen 24-timersperioden.
 6. Du må finne den lavere prisen online for et tilsvarende rom på samme hotell som du bestiller fra bestillingsleverandøren med den beste prisen via HotelsCombined for samme innsjekkings- og utsjekkingsdato med de samme bestillingsbetingelsene.
 7. Den lavere prisen må være i samme valuta.
 8. HotelsCombined refunderer kun differansen mellom tilbyderen med lavest pris som deltar på HotelsCombined og den lavere prisen dersom reservasjonen gjennom tilbyderen som deltar på HotelsCombined blir fullført, du møter opp og ikke kansellerer.
 9. Best pris-garantien gjelder ikke hotellrom reserevert i kombinasjon med medlemspriser, lojalitetsprogrammer, andre bonusprogram eller spesielle kampanjer ved hotellet der rommet er booket. Lavere priser gjennom ikke-transparente nettsider der hotellet ikke er tilgjengelig før etter booking, er også ekskludert garantien.
 10. Dersom kravet blir godkjent, vil refusjonen utbetales i løpet av 30 dager etter utsjekkingsdato for reservarasjonen gjort hos tilbyderen med den laveste prisen oppgitt på HotelsCombined sine sider.
 11. Utbetalinger kan foretas til PayPal-kontoer.