• Logg inn
Informasjonskapsler

Vi har hjulpet milloner med reisende med å finne den rette innkvarteringen – nå vil vi hjelpe deg!

Hos HotelsCombined vet vi at det å bestille hotellrom på nett kan være utfordrende, men vi mener det ikke burde være det. Å skulle gå gjennom hundrevis av nettsider og tusenvis med alternativ kan være overveldende og komplisert. Når alt kommer til alt vil du bare vite at du har bestilt det hotellrommet som er riktig for deg - til best mulig pris. Vi så muligheten til å gjøre noe med dette, og siden har vi jobbet hardt for å finne de beste hotelltilbudene!

Slik fungerer det

Vår teknologi gir deg beste tilgjengelighet og pris fra alle de største reisenettsidene fra hele verden, inkludert Booking.com, Expedia, Hotels.com, Agoda, AccorHotels, Hilton og mange andre. Vi gir deg all informasjon du trenger gjennom et raskt og enkelt søk, så du kan finne akkurat det du er ute etter, og kan være sikker på å få mest mulig ut av din booking.

Beste pris-garanti

Vi garanterer å finne den beste hotellprisen for deg – det er vårt løfte til deg! Hvis du finner en bedre pris etter å ha gjennomført en bestilling på HotelsCombined, dekker vi differansen.

World Travel Awards – Vinner 2021

Vårt team

Vi er et globalt team med ulik bakgrunn og ulike interesser. Det vi har til felles, er et dypt ønske om å stadig forbedre oss. Som en teknologibedrift er teknologi kjernen i alt vi gjør, og vi bruker fakta og logikk som drivkraft for alle valg vi tar så vi kan fokusere på det som er viktig. For oss er ikke dette bare jobb – vi har det gøy gjennom hele prosessen.

Om oss

Samarbeide med oss?

Vårt bransjeledende hotellsøk kan tilpasses og integreres slik at den tilpasses nettsiden eller bloggen din. Start samarbeidet med oss i dag og øk omsetningen samtidig som du hjelper brukerne med å finne den beste prisen på hoteller over hele verden. Finn ut mer:

For partnere

Hvis du eier eller driver et hotell, kan vi hjelpe dere med markedsføringen. Vi kan gi dere flere direkte bestillinger, ta oss av kommunikasjonen med gjestene deres, bygge merkevaren deres og redusere distribusjonskostnadene. Finn ut mer:

For hotelleiere

Har du en tilbakemelding eller spørsmål?

Kontakt oss