• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av International Trade City, Jinhua

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av International Trade City fra hundrevis av reisesider, og spar penger

International Trade City - Jinhua, Zhejiang, Kina
2. mar. — 3. mar.2
International Trade City - Jinhua, Zhejiang, Kina
lø. 2.3.
sø. 3.3.
… med mer

Andre overnattingssteder i International Trade City

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i International Trade City Det er 74 hoteller i International Trade City, og prisdata ble sist oppdatert 24. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i International Trade City er .
Vis alle 74 opphold
No. 6 & 8, Futian Road, Yiwu, Jinhua, China
53,1 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
905 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i International Trade City

Utforsk forskjellige nabolag og områder i International Trade City for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 24. februar 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av International Trade City eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i International Trade City

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i International Trade City, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 24. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av International Trade City?

    Shangri-La Yiwu, med en score på 8,2 fra 227 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av International Trade City.

  • Hvor mye koster hoteller i International Trade City?

    Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 210 kr/natt er normalt for et hotell i International Trade City.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av International Trade City?

    Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i International Trade City har priser som starter fra kun 200 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i International Trade City

Utforsk disse byene i Kina
Planlegger du å utforske Kina dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering