Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Yamashina, Kyoto

Søk etter og sammenlign Yamashina, Kyoto hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Yamashina - Kyoto, Japan
1. jun. — 2. jun.2
Yamashina - Kyoto, Japan
lø. 1.6.
sø. 2.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Yamashina

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Yamashina. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Billigste måned:juni
Dyreste måned:april
Gjennomsnittspris i Yamashina:1 093 kr/natt
Billigste pris funnet:382 kr/natt
Billigste dag:mandag
Dyreste dag:onsdag
384 kr–1 888 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
515 kr–1 725 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Yamashina (Kyoto)

Finn rimelige overnattingssteder i Yamashina, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Yamashina helt nede i 694 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Yamashina, som kan bookes for denne prisen. Kinkaku er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Yamashina. Prisdata ble sist oppdatert 25. mai 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i Yamashina for øyeblikket. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 31 hoteller
Yamashina-ku, Misasagikuroiwa 21-12, Kyoto, Japan
3,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
694 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Yamashina

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Yamashina for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Yamashina du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om å bo i Yamashina, Kyoto

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Yamashina, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 25. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Yamashina?

  860 vurderinger ga Kyoto Yamashina Hotel Sanraku en gjennomsnittsscore på 8,4/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Kinkaku, som fikk en score på 7,8/10 basert på 156 vurderinger. 金閣荘 kan også være et bra alternativ, med en score på 8,1/10 basert på 128 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Kyoto Train Station?

  Et bra hotell i nærheten av Kyoto Train Station, er Guest House Kyoto Inn (en score på 8,3/10 basert på 457 vurderinger).

 • Hvilket er et bra hotell i Yamashina i nærheten av Kawaramachi Railway Station?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Kawaramachi Railway Station, bør du vurdere Guest House Ga-Jyun – det har fått en score på 9,2/10 basert på 702 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Arashiyama?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Arashiyama, bør du vurdere Suiran, a Luxury Collection Hotel, Kyoto som har en score på 8,7, basert på 100 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Yamashina?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 340 kr/natt er normalt for et hotell i Yamashina.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Yamashina?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Yamashina med priser fra 319 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Yamashina?

  Dersom reiseplanene dine til Yamashina er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Kyoto Train Station, Kawaramachi Railway Station eller Arashiyama. Kyoto er byen å besøke dersom du besøker Kyoto Train Station. Det er best å bo i Kyoto om du vil besøke Kawaramachi Railway Station. Skal du besøke Arashiyama, er det enklest å bo i Kyoto.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Yamashina

Vurder alternative opphold i Kyoto
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Kyoto

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering