Hoteller i Xirokampi, Hellas

Søk og sammenlign Xirokampi, Hellas hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Xirokampi, Peloponnese, Hellas
6. okt. — 7. okt.2
Xirokampi, Peloponnese, Hellas
fr. 6.10.
lø. 7.10.
… med mer

Billigste hoteller i Xirokampi, Peloponnese

Av hotellene i Xirokampi vi har funnet, er disse overnattingsstedene priset lavest. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer hvis du har fleksibilitet på datoer.
Vis alle 11 hoteller
Taleton Eco Guest House
Xirokambi, Xirokampi, Greece
Vis på kart
0,1 km fra sentrum i Xirokampi, PP, Hellas 

Sentralt i Xirokampi ligger Taleton Sparti Country House, en liten tur med bil fra Sparti og de byr på gratis trådløst internett og et svømmebasseng. Her tilbys 4-stjerners rom med aircondition.

1 104 kr
Snitt per natt

Hvor bør du bo i Xirokampi, Peloponnese

Bruk kartet til å finne hoteller i Xirokampi, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Xirokampi, Peloponnese

  • Hvilke er de beste hotellene i Xirokampi?

    An Entire studio- Farida-Free Parking-Wifi (8,7/10 basert på 16 vurderinger) er et populært alternativ med høy score i Xirokampi.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering