• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Viborg Cathedral, Viborg

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Viborg Cathedral fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Viborg Cathedral - Viborg, Danmark
3. mar. — 4. mar.2
Viborg Cathedral - Viborg, Danmark
sø. 3.3.
ma. 4.3.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Viborg Cathedral (Viborg)

Finn rimelige overnattingssteder i Viborg Cathedral, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Viborg Cathedral helt nede i 1 169 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Viborg Cathedral, som kan bookes for denne prisen. Palads Hotel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Viborg Cathedral. Prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024
For øyeblikket tilbyr disse hotellene laveste pris per natt av de vi har funnet nær Viborg Cathedral. Prisene kan variere avhengig av valgte datoer, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 15 hoteller
Sct. Mathias Gade 5, 1. Floor, Viborg, Central Jutland, Denmark
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 169 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Viborg Cathedral

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Viborg Cathedral Det er 15 hoteller i Viborg Cathedral, og prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Viborg Cathedral er .
Vis alle 15 opphold
Sct. Mathias Gade 5, 1. Floor, Viborg, Central Jutland, Denmark
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 169 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Viborg Cathedral

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Viborg Cathedral for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Viborg Cathedral eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Viborg Cathedral

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Viborg Cathedral, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 25. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Viborg Cathedral?

    2 039 vurderinger ga Palads Hotel en gjennomsnittsscore på 7,8/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Kabyssen, som fikk en score på 7,8/10 basert på 326 vurderinger. Viborg City Rooms kan også være et bra alternativ, med en score på 8,2/10 basert på 401 vurderinger.

  • Hvor mye koster hoteller i Viborg Cathedral?

    Hoteller i Viborg Cathedral koster i gjennomsnitt 895 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Viborg Cathedral?

    I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Viborg Cathedral for så lite som 843 kr/natt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Viborg Cathedral

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering