• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Urgench flyplass, Urgench

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Urgench flyplass fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Urgench, Usbekistan - Urgench (UGC)
11. des. — 12. des.2
Urgench, Usbekistan - Urgench (UGC)
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Urgench flyplass

Finn kjente overnattingssteder i Urgench flyplass, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 42 hoteller i Urgench flyplass, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Urgench flyplass er .
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo for brukere som besøker Urgench flyplass (UGC). Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene hvis du ikke ser alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
2 Al-Beruny Str, Urgench, Uzbekistan
Sentralt i Urgench ligger Khorezm Palace, som byr på utendørs tennisbaner, en badstue og et utendørs svømmebasseng og ligger mindre enn 10 minutter med bil fra Urgench Lufthavn. De byr også på 24-timers roomservice, massasje og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
1 233 kr

Hvor bør du bo i Urgench flyplass

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Urgench flyplass for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Urgench flyplass (UGC) du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Urgench flyplass

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Urgench flyplass, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Urgench flyplass?

    Det finnes mange hoteller i Urgench flyplass med høye scorer. Ett av dem er Antalya Grand Palace, som for øyeblikket har en score på 7,2. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Fayz og Sharq Hotel, som også kan være gode overnattingsalternativer i nærheten av Urgench flyplass.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering