Hoteller i Überlingen, Tyskland

Søk og sammenlign Überlingen, Tyskland hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Überlingen, Tyskland
6. okt. — 7. okt.2
Überlingen, Tyskland
fr. 6.10.
lø. 7.10.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Überlingen

Billigste dag:fredag
Dyreste dag:lørdag
1 539 kr–2 087 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Überlingen (Tyskland)

Av hotellene i Überlingen vi har funnet, er disse overnattingsstedene priset lavest. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene hvis du er fleksibel for å sammenligne priser.
Vis alle 381 hoteller
Parkhotel St. Leonhard
8,3 Enestående
Obere St. Leonhardstrasse 71, Überlingen, Baden-Wurttemberg, Germany
Vis på kart
1,1 km fra sentrum i Überlingen, Tyskland 

Parkhotel St Leonhard ligger i Überlingen og byr på innendørs tennisbaner, utendørs tennisbaner og en badstue, i tillegg til en unik utsikt over Bodensee. Dette stilfulle hotellet ligger i Baden vinregion, og er et perfekt sted for dem som ønsker å utforske de lokale vingårdene.

1 361 kr
Snitt per natt
Hotel Seepark Garni
8,6 Enestående
Zur Forelle 1, Überlingen, Baden-Wurttemberg, Germany
Vis på kart
2,4 km fra sentrum i Überlingen, Tyskland 

Ved Bodensee ligger Hotel Seepark Garni, som tilbyr moderne innkvartering, samt massasje, en innsjø og en skjønnhetssalong. De har også turistinformasjon, sykkelutleie og roomservice.

1 734 kr
Snitt per natt

Hvor bør du bo i Überlingen

Bruk kartet til å finne hoteller i Überlingen, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon, og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Überlingen

 • Hvilke er de beste hotellene i Überlingen?

  Det finnes mange hoteller i Überlingen med høye scorer. Ett av dem er Parkhotel St. Leonhard, som for øyeblikket har en score på 8,3. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Bed & Breakfast Rotes Haus og Bad Hotel Überlingen, som også kan være gode overnattingsalternativer i Überlingen.

 • Hvor mye koster hoteller i Überlingen?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Überlingen har ligget på ca. 2 151 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene. Gjennomsnittsprisen på et 5-stjerners hotell i Überlingen ligger på ca. 1 943 kr/natt, avhengig av hvilke datoer du velger. Gjennomsnittsprisen på et 4-stjerners hotell i, er 2 470 kr/natt.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Überlingen?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Überlingen for så lite som 692 kr/natt. Prisene i Überlingen for denne helgen starter fra 1 306 kr per natt ved innsjekk 6. okt. og utsjekk 8. okt..

 • Hvor mye koster et hotell i Überlingen for i natt?

  Et hotell i Überlingen i natt har en gjennomsnittspris på 2 371 kr, men det har blitt funnet tilbud fra kun 977 kr i søk som er gjennomført på HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene. Prisene for hoteller i Überlingen endrer seg ofte. Den beste prisen som ble funnet for et 4-stjerners hotell i Überlingen for i natt, lå på 1 295 kr.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering