Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Tsim Sha Tsui East, Hong Kong

Søk etter og sammenlign Tsim Sha Tsui East, Hong Kong hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Tsim Sha Tsui East - Hong Kong, Hong Kong
30. mai — 31. mai2
Tsim Sha Tsui East - Hong Kong, Hong Kong
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Tsim Sha Tsui East

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Tsim Sha Tsui East. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:april
Dyreste måned:mars
Gjennomsnittspris i Tsim Sha Tsui East:4 687 kr/natt
Billigste pris funnet:1 250 kr/natt
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:lørdag
1 254 kr–29 917 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 254 kr–3 587 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Tsim Sha Tsui East (Hong Kong)

Finn rimelige overnattingssteder i Tsim Sha Tsui East, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Tsim Sha Tsui East helt nede i 801 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Tsim Sha Tsui East, som kan bookes for denne prisen. Regal Kowloon Hotel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Tsim Sha Tsui East. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
For øyeblikket er dette de hotellene i Tsim Sha Tsui East med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 8 hoteller
71 Mody Road, Hong Kong, Hong Kong
3,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
801 kr
Gjennomsnitt per natt
69 Mody Road Tsimshatsui East, Hong Kong, Hong Kong
3,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 100 kr
Gjennomsnitt per natt
64 Mody Road, Hong Kong, Hong Kong
3,3 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
1 854 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Tsim Sha Tsui East

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Tsim Sha Tsui East for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Tsim Sha Tsui East, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om å bo i Tsim Sha Tsui East, Hong Kong

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Tsim Sha Tsui East, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Tsim Sha Tsui East?

  The Royal Garden, som har fått en score på 8,1 fra 2 577 brukere, er et av de mest populære hotellene i Tsim Sha Tsui East. Andre populære overnattingssteder inkluderer Kowloon Shangri-La, Hong Kong som har en gjennomsnittsscore på 8,6 fra 1 202 brukere, og Regal Kowloon Hotel som har en gjennomsnittsscorepå 7,3 fra 1 589 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Sentralstasjon?

  Bishop Lei International House er et bra hotell i nærheten av Sentralstasjon. Det har scoret 8,0 basert på 1 777 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Tsim Sha Tsui East i nærheten av Tsim Sha Tsui Promenade?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Tsim Sha Tsui Promenade, bør du vurdere The Langham Hong Kong – det har fått en score på 8,5/10 basert på 1 198 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Tsim Sha Tsui Station?

  Hvis du skal reise til Tsim Sha Tsui Station, er The Langham Hong Kong som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (1 198 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 8,5/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Tsim Sha Tsui East?

  Gjenomsnittsprisene på hoteller i Tsim Sha Tsui East har som regel ligget på ca. 791 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Tsim Sha Tsui East?

  780 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Tsim Sha Tsui East i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Tsim Sha Tsui East?

  Dersom reiseplanene dine til Tsim Sha Tsui East er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Sentralstasjon, Tsim Sha Tsui Promenade eller Tsim Sha Tsui Station. Hong Kong er byen å besøke dersom du besøker Sentralstasjon. Det er best å bo i Hong Kong om du vil besøke Tsim Sha Tsui Promenade. Skal du besøke Tsim Sha Tsui Station, er det enklest å bo i Hong Kong.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tsim Sha Tsui East

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering