Hoteller i nærheten av Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass, Port Au Prince

Søk og sammenlign hotels i nærheten av Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass fra hundrevis av reisenettsteder og spar penger

Port Au Prince, Haiti - Toussaint Louverture (PAP)
6. okt. — 7. okt.2
Port Au Prince, Haiti - Toussaint Louverture (PAP)
fr. 6.10.
lø. 7.10.
… med mer

Høyest rangerte vanderhjem nær Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass

Disse Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass (PAP) egenskapene er blant de høyest rangerte blant brukerne våre. Sørg for å lese hotellbeskrivelser og -anmeldelser for å finne det riktige overnattingsstedet for deg.
Vis alle 164 hoteller
1
Marriott Port-au-Prince Hotel
8,6 Enestående
147, Avenue Jean Paul II, Turgeau, Port Au Prince, Haiti
Vis på kart
3,2 km fra sentrum i Port Au Prince, Haiti 

Sentralt i Port-au-Prince ligger Marriott Port-au-Prince Hotel, som byr på et utendørs svømmebasseng og ligger mindre enn 15 minutter med bil fra Toussaint Louverture internasjonale lufthavn. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette luksuriøse hotellet, som døgnåpen resepsjon, concierge og møterom.

1 679 kr
Snitt per natt
2
La Maison Hotel
5,0 Ok
27, Route de Clercine, Port Au Prince, Haiti
Vis på kart
4,1 km fra sentrum i Port Au Prince, Haiti 

La Maison Hotel Port-au-Prince ligger i Port-au-Prince og har direkte adgang til Toussaint Louverture internasjonale lufthavn, i tillegg tilbyr de gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette elegante hotellet, som bagasjeoppbevaring, roomservice og døgnåpen resepsjon.

1 185 kr
Snitt per natt
3
Ideal Villa Hotel
7,2 Bra
Delmas 53 #6, Port Au Prince, Haiti
Vis på kart
0,6 km fra sentrum i Port Au Prince, Haiti 

Ideal Villa Hotel ligger i Port-au-Prince og byr på gratis Wi-Fi. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil besøke populære attraksjoner.

867 kr
Snitt per natt

De billigste hotellene i nærheten av Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass (Port Au Prince)

Dette er de laveste prisene vi fant på hotellet i nærheten av Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass (PAP) akkurat nå. Dersom du er fleksibel på ankomst- og avreisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 164 hoteller
Kemael Hotel
Tabarre 58, Rue C. Sylvain #4, Port Au Prince, Haiti
Vis på kart
5,4 km fra sentrum i Port Au Prince, Haiti 

Kemael Hotel ligger i Port-au-Prince og byr på gratis Wi-Fi. De tilbyr også en turistinformasjon, en terrasse og et utendørs svømmebasseng.

757 kr
Snitt per natt

Hotellpriser i Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass

En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter klasse i Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass (PAP). Du finner også de mest populære og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass

Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass (PAP) eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass

  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Port Au Prince Toussaint Louverture flyplass?

    105 vurderinger ga Marriott Port-au-Prince Hotel en gjennomsnittsscore på 8,6/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Ideal Villa Hotel, som fikk en score på 7,2/10 basert på 188 vurderinger. Hotel Tabarre 'S Palace kan også være et bra alternativ, med en score på 7,3/10 basert på 48 vurderinger.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering