Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Thermae Di Salsomaggiore, Salsomaggiore Terme

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Thermae Di Salsomaggiore fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Thermae Di Salsomaggiore - Salsomaggiore Terme, Parma, Italia
23. jun. — 24. jun.2
Thermae Di Salsomaggiore - Salsomaggiore Terme, Parma, Italia
sø. 23.6.
ma. 24.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Thermae Di Salsomaggiore

Finn kjente overnattingssteder i Thermae Di Salsomaggiore, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 45 hoteller i Thermae Di Salsomaggiore, og prisdata ble sist oppdatert 16. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Thermae Di Salsomaggiore er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Thermae Di Salsomaggiore med størst etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Piazza Berzieri 3, Salsomaggiore Terme, Parma, Italy
Sentralt i Salsomaggiore Terme ligger Casa Romagnosi, som byr på et boblebad og en badstue og ligger mindre enn 40 minutter med bil fra Parma flyplass. Overnattende kan også logge seg på det trådløse nettverket helt gratis.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,8
Enestående
602 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
938 kr

Andre overnattingssteder i Thermae Di Salsomaggiore

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Thermae Di Salsomaggiore Det er 45 hoteller i Thermae Di Salsomaggiore, og prisdata ble sist oppdatert 16. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Thermae Di Salsomaggiore er .
Vis alle 45 opphold
Piazza Berzieri 3, Salsomaggiore Terme, Parma, Italy
0,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
938 kr
Gjennomsnitt per natt
Viale Cavour 5, Salsomaggiore Terme, Parma, Italy
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
544 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Thermae Di Salsomaggiore

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Thermae Di Salsomaggiore for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 16. juni 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Thermae Di Salsomaggiore du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Thermae Di Salsomaggiore

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Thermae Di Salsomaggiore, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 16. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Thermae Di Salsomaggiore?

  Grand Hotel Salsomaggiore er et veldig populært hotell i nærheten av Thermae Di Salsomaggiore med en score på 8,8 fra 1 284 vurderinger. Hotel Principe (7,6 fra 584 vurderinger) og Casa Romagnosi (8,8 fra 602 vurderinger) er også hoteller i Thermae Di Salsomaggiore som har fått høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Vurderingene av Leonardo Hotel Bucharest City Center tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Bucharest City Centre, med en score på 8,2/10 basert på 1 333 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Thermae Di Salsomaggiore i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona har fått en score på 8,2 fra 4 115 vurderinger, og ligger i nærheten av Barcelona sentrum.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland (en score på 8,1 basert på 4 769 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Thermae Di Salsomaggiore?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 384 kr/natt er normalt for et hotell i Thermae Di Salsomaggiore.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Thermae Di Salsomaggiore?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Thermae Di Salsomaggiore for så lite som 384 kr/natt.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Thermae Di Salsomaggiore?

  Det er så mye å se og gjøre i Thermae Di Salsomaggiore, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon. Du vil bo i Bucuresti, så du kan besøke Bucharest City Centre, Barcelona for å besøke Barcelona sentrum og London for å besøke London Paddington jernbanestasjon.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Thermae Di Salsomaggiore

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering