Topprangerte hoteller
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av THSR Hsinchu Station, Zhubei City

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av THSR Hsinchu Station fra hundrevis av reisesider, og spar penger

THSR Hsinchu Station - Zhubei City, Taiwan
27. jun. — 28. jun.2
THSR Hsinchu Station - Zhubei City, Taiwan
to. 27.6.
fr. 28.6.
… med mer

Høyest rangerte vanderhjem nær THSR Hsinchu Station

Bla gjennom overnattingssteder i THSR Hsinchu Station, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 3 overnattingssteder i THSR Hsinchu Station, og data ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Ifølge brukerne våre er dette noen av de beste hotellene å bo på nær THSR Hsinchu Station. Ta en titt på brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse egenskapene ble vurdert som best.
Vis alle 3 hoteller
No. 265, Dong Sec 1, Zhubei City, Taiwan
2,2 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
2 081 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hotellene i nærheten av THSR Hsinchu Station (Zhubei City)

Finn rimelige overnattingssteder i THSR Hsinchu Station, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i THSR Hsinchu Station helt nede i 1 175 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i THSR Hsinchu Station, som kan bookes for denne prisen. Aj Hotel Hsinchu er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i THSR Hsinchu Station. Prisdata ble sist oppdatert 20. juni 2024
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i nærheten av THSR Hsinchu Station på de valgte datoene. Prisene kan variere avhengig av valgte datoer, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 3 hoteller
14F., No.168, Sec. 2, Fuxing 3rd Rd., Zhubei City, Taiwan
3,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 175 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i THSR Hsinchu Station

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i THSR Hsinchu Station, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i THSR Hsinchu Station til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i THSR Hsinchu Station, kategorisert etter hotellklasse. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
14F., No.168, Sec. 2, Fuxing 3rd Rd., Zhubei City, Taiwan
1 175 kr
4 stjerner
4 stjerner +
No. 265, Dong Sec 1, Zhubei City, Taiwan
2 081 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i THSR Hsinchu Station

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i THSR Hsinchu Station Det er 3 hoteller i THSR Hsinchu Station, og prisdata ble sist oppdatert 20. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i THSR Hsinchu Station er .
Vis alle 3 opphold
No. 265, Dong Sec 1, Zhubei City, Taiwan
2,2 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
2 081 kr
Gjennomsnitt per natt
14F., No.168, Sec. 2, Fuxing 3rd Rd., Zhubei City, Taiwan
3,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 175 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i THSR Hsinchu Station

Utforsk forskjellige nabolag og områder i THSR Hsinchu Station for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av THSR Hsinchu Station eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i THSR Hsinchu Station

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i THSR Hsinchu Station, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 20. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av THSR Hsinchu Station?

  Aj Hotel Hsinchu er et veldig populært hotell i nærheten av THSR Hsinchu Station med en score på 8,7 fra 1 055 vurderinger. Sheraton Hsinchu Hotel (8,4 fra 1 107 vurderinger) er også et hotell i THSR Hsinchu Station som har fått en høy score basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et populært hotell i nærheten av Bucharest City Centre som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 1 343 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i THSR Hsinchu Station i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Barcelona sentrum på HotelsCombined (en score på 8,2 fra 4 119 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du skal reise til London Paddington jernbanestasjon, er The Cumberland som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (4 808 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 8,1/10).

 • Hvor mye koster hoteller i THSR Hsinchu Station?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i THSR Hsinchu Station er 232 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av THSR Hsinchu Station?

  Det er funnet priser på hoteller i THSR Hsinchu Station fra så lite som 232 kr/natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i THSR Hsinchu Station?

  Det mest populære landemerket i THSR Hsinchu Station er Bucharest City Centre, som ligger i Bucuresti, etterfulgt av Barcelona sentrum og London Paddington jernbanestasjon, som ligger i henholdsvis Barcelona og London. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i THSR Hsinchu Station, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i THSR Hsinchu Station

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering