Ferieboliger $[0, preposition:'i ']Surrey, Canada

Søk og sammenlign Surrey, Canada ferieboliger fra hundrevis av reisenettsteder og spar penger

Surrey, BC, Canada
6. jul. — 7. jul.2
Surrey, BC, Canada
on. 6.7.
to. 7.7.
… med mer

Fakta om opphold i Surrey

  • Hvor mye koster en feriebolig i Surrey?

    Ferieboliger i Surrey ligger i snitt på 981 kr/natt. Prisene endrer seg, avhengig av hvilken tid på året det er. juni er for eksempel den dyreste måneden å leie en feriebolig i Surrey, mens Januar er som regel rimeligst. Nylig fant våre brukere ferieboliger helt nede i 457 kr/natt - som for øyeblikket er den laveste prisen. Vær oppmerksom på at alt som ligger på 888 kr/natt eller mindre, regnes som et godt tilbud.

  • Hvilken del av Surrey er det best å bo i?

    Downtown er den beste delen av byen å bo i dersom du leter etter sted å bo i Surrey. Heart Of The City City/Mountain Views ~ 10-15 Min Walk To All ~ Free Parking er det ferieutleiestedet som er mest populært i dette området. Selv om det finnes andre områder i Surrey, søkte 99% av HotelsCombineds brukere etter overnatting i Downtown siste 12 månedene, noe som gjør det til et populært valg.

  • Er det noen Motell ferieboliger i Surrey?

    Dersom du er på utkikk etter en Motell feriebolig i Surrey, har du 4 å velge mellom. Vi anbefaler Travelodge by Wyndham Vancouver Lions Gate, da denne er den mest populære Motell blant våre brukere.