Ferieboliger $[0, preposition:'i ']Alanya, Tyrkia

Søk og sammenlign Alanya, Tyrkia ferieboliger fra hundrevis av reisenettsteder og spar penger

Alanya, Tyrkia
19. aug. — 20. aug.2
Alanya, Tyrkia
fr. 19.8.
lø. 20.8.
… med mer

De billigste ferieboligene i Alanya, Tyrkia

Anahtar Apart
2,4 Middelmådig
Alanya, Turkey
Vis på kart
2,4 km fra sentrum i Alanya, Tyrkia 

Anahtar Apart ligger i Alanya med kort vei til populære turistattraksjoner. De har også døgnåpen resepsjon, svømmebasseng og sykkelutleie.

194 kr
Snitt per natt
Serendi Apart Hotel
8,3 Enestående
Alanya, Turkey
Vis på kart
0,9 km fra sentrum i Alanya, Tyrkia 

Serendi Apart Hotel ligger i Alanya og byr på gratis Wi-Fi. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil besøke lokale attraksjoner.

242 kr
Snitt per natt
Deniz Apart
Alanya, Turkey
Vis på kart
1,4 km fra sentrum i Alanya, Tyrkia 

Deniz Apart Otel ligger i Alanya og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger perfekt til for de som vil besøke lokale attraksjoner.

436 kr
Snitt per natt

Hvor bør du bo i Alanya

Fakta om opphold i Alanya

 • Hvor mye koster en feriebolig i Alanya?

  Ferieboliger i Alanya ligger i snitt på 672 kr/natt. Prisene endrer seg, avhengig av hvilken tid på året det er. april er for eksempel den dyreste måneden å leie en feriebolig i Alanya, mens oktober er som regel rimeligst. Nylig fant våre brukere ferieboliger helt nede i 89 kr/natt - som for øyeblikket er den laveste prisen. Vær oppmerksom på at alt som ligger på 550 kr/natt eller mindre, regnes som et godt tilbud.

 • Hvilket ferieutleiested ligger nærmest Antalya flyplass?

  Dersom du ser etter et sted å bo i Alanya i ferien, som ligger i nærheten av Antalya flyplass, er Anahtar Apart det som ligger nærmest, nemlig bare 111,1 km unna.

 • Hvilken del av Alanya er det best å bo i?

  Saray er den beste delen av byen å bo i dersom du leter etter sted å bo i Alanya. Best Home 20 Cleopatra Select er det ferieutleiestedet som er mest populært i dette området. Selv om det finnes andre områder i Alanya, søkte 93% av HotelsCombineds brukere etter overnatting i Saray siste 12 månedene, noe som gjør det til et populært valg.

 • Finnes det ferieutleiesteder i Alanya med “pool” listet som fasilitet?

  Du har flaks! 4 Alanya ferieutleiestedet har “pool” på listen over fasiliteter. Anahtar Apart er det mest populære ferieutleiestedet i Alanya som har denne fasiliteten.

 • Er det noen Leilighetshotell ferieboliger i Alanya?

  Dersom du er på utkikk etter en Leilighetshotell feriebolig i Alanya, har du 117 å velge mellom. Vi anbefaler Hma Hotel & Suites, da denne er den mest populære Leilighetshotell blant våre brukere.