Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Studio City, Los Angeles

Søk etter og sammenlign Studio City, Los Angeles hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Studio City - Los Angeles, CA, USA
30. mai — 31. mai2
Studio City - Los Angeles, CA, USA
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Studio City, Los Angeles

Finn kjente overnattingssteder i Studio City, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 142 hoteller i Studio City, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Studio City er 2 286 kr/natt.
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i området Studio City. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
333 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
Sheraton Universal ligger i Los Angeles og tilbyr et boblebad. Utendørs oppvarmet svømmebasseng, betjent parkering og ekspress inn- og utsjekking er bare noen av fasilitetene dette elegante hotellet byr på.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
1896 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
2 852 kr
555 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
Hilton Los Angeles-Universal City tilbyr 4-stjerners innkvartering, et utendørs svømmebasseng og et boblebad midt i Los Angeles, og kan i tillegg skilte med en imponerende utsikt over Universal Studios Hollywood. Egen etasje for forretningsreisende, betjent parkering og gratis transportservice er bare noen av fasilitetene dette harmoniske hotellet har å friste med.
8,3
Enestående
4182 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
3 071 kr
4222 Vineland Avenue, Los Angeles, CA, United States
Universal City/Studio City Metro Station ligger en liten spasertur fra The Garland, som tilbyr gjester en komfortabel og praktisk beliggende base i Los Angeles. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette historiske hotellet, som jacuzzi, utendørs svømmebasseng og gratis trådløst internett.
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
2579 vurderinger
Beliggenhet
11,3 km fra sentrum
2 732 kr
11117 Ventura Boulevard, Los Angeles, CA, United States
El Royale Hotel - Near Universal Studios Hollywood ligger i Los Angeles, med kort vei til Universal Studios Hollywood. Gjester får også tilgang til gratis Wi-Fi og parkering på området.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
685 vurderinger
Beliggenhet
11,1 km fra sentrum
2 014 kr
10730 Ventura Boulevard, Los Angeles, CA, United States
BLVD Hotel & Spa - Walking Distance to Universal Studios Hollywood ligger i Los Angeles, en rask tur med bil fra Hollywood Walk of Fame og Hollywood-skiltet. De byr på et spa, i tillegg til ekspress inn- og utsjekking, et utendørs svømmebasseng og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
7,1
Bra
2569 vurderinger
Beliggenhet
10,5 km fra sentrum
1 691 kr

Tips når du skal bestille hotell i Studio City

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Studio City. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:september
Dyreste måned:februar
Gjennomsnittspris i Studio City:2 286 kr/natt
Billigste pris funnet:919 kr/natt
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:lørdag
1 079 kr–3 815 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 463 kr–3 378 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Studio City

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Studio City, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Studio City til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Hoteller i Studio City-området sortert etter pris og hotellklasse. Vi har fremhevet de mest populære overnattingsstedene ifølge våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
4 stjerner
4 stjerner +
333 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
2 852 kr
555 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
3 071 kr
4222 Vineland Avenue, Los Angeles, CA, United States
2 732 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Studio City

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Studio City for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Studio City, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om å bo i Studio City, Los Angeles

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Studio City, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Studio City?

  Sheraton Universal Hotel, som har fått en score på 8,4 fra 1 896 brukere, er et av de mest populære hotellene i Studio City. Andre populære overnattingssteder inkluderer Blvd Hotel & Studios- Walking Distance To Universal Studios Hollywood som har en gjennomsnittsscore på 7,1 fra 2 573 brukere, og Hilton Los Angeles/Universal City som har en gjennomsnittsscorepå 8,3 fra 4 181 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Venice Beach?

  Vurderingene av Hotel Erwin Venice Beach tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Venice Beach, med en score på 8,3/10 basert på 1 023 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Studio City i nærheten av Los Angeles Convention Center?

  Freehand Los Angeles er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Los Angeles Convention Center på HotelsCombined (en score på 7,9 fra 5 034 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av University of California Los Angeles?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av University of California Los Angeles, bør du vurdere Kimpton Hotel Palomar Los Angeles Beverly Hills, An Ihg Hotel (en score på 7,8 basert på 314 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Studio City?

  Gjenomsnittsprisene på hoteller i Studio City har som regel ligget på ca. 1 122 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Studio City?

  929 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Studio City i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Studio City?

  Dersom reiseplanene dine til Studio City er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Venice Beach, Los Angeles Convention Center eller University of California Los Angeles. Los Angeles er byen å besøke dersom du besøker Venice Beach. Det er best å bo i Los Angeles om du vil besøke Los Angeles Convention Center. Skal du besøke University of California Los Angeles, er det enklest å bo i Los Angeles.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Studio City

Vurder alternative opphold i Los Angeles
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Los Angeles

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering