Populære hoteller
Tips
Topprangerte hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Stellingen, Hamburg

Søk etter og sammenlign Stellingen, Hamburg hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Stellingen - Hamburg, Tyskland
1. jun. — 2. jun.2
Stellingen - Hamburg, Tyskland
lø. 1.6.
sø. 2.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Stellingen, Hamburg

Finn kjente overnattingssteder i Stellingen, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 29 hoteller i Stellingen, og prisdata ble sist oppdatert 25. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Stellingen er 970 kr/natt.
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo blant brukere som besøker Stellingen. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Kronsaalsweg 88, Hamburg, Hamburg, Germany
Sylc Apartmenthotel - Serviced Apartments ligger i Hamburg, med kort vei til Volksparkstadion. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til døgnåpen resepsjon, en portner og møterom.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
5906 vurderinger
Beliggenhet
7,5 km fra sentrum
964 kr
Försterweg 163, Hamburg, Hamburg, Germany
Hotel SleepInn Volkspark - Adults Only ligger i Hamburg og byr på komfortabel innkvartering og svømmebasseng. Det byr også på gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
Parking
5,9
Ok
723 vurderinger
Beliggenhet
6,8 km fra sentrum
1 189 kr

Tips når du skal bestille hotell i Stellingen

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Stellingen. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Billigste måned:september
Dyreste måned:oktober
Gjennomsnittspris i Stellingen:970 kr/natt
Billigste pris funnet:329 kr/natt
Billigste dag:mandag
Dyreste dag:lørdag
339 kr–2 165 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
339 kr–1 518 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Stellingen, Hamburg vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Stellingen, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 29 overnattingssteder i Stellingen, og data ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Noen av de aller beste hotellene iStellingen, vurdert av våre brukere. Sørg for å lese brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse hotellene er blant de høyest rangerte.
Vis alle 29 hoteller
Holstenkamp 3, Hamburg, Hamburg, Germany
4,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
787 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Stellingen

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Stellingen, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Stellingen til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Stellingen, kategorisert etter hotellklasse. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Holstenkamp 3, Hamburg, Hamburg, Germany
787 kr
3 stjerner
3 stjerner
Försterweg 163, Hamburg, Hamburg, Germany
1 189 kr
Kronsaalsweg 88, Hamburg, Hamburg, Germany
964 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Stellingen

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Stellingen for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Stellingen, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon, og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om å bo i Stellingen, Hamburg

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Stellingen, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 25. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Stellingen?

  5 897 vurderinger ga sylc. Apartmenthotel en gjennomsnittsscore på 8,4/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Hotel Helgoland, som fikk en score på 7,1/10 basert på 736 vurderinger. DUX'ens Boardinghouse by Arbio kan også være et bra alternativ, med en score på 8,4/10 basert på 136 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Hamburg Hauptbahnhof?

  Med en score på 8,9/10 fra 2 825 vurderinger, er Grand Elysee Hamburg et hotell i nærheten av Hamburg Hauptbahnhof som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Stellingen i nærheten av Hamburger Rathaus?

  Grand Elysee Hamburg er et hotell i nærheten av Hamburger Rathaus som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,9 basert på 2 825 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Hamburg City Centre?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Hamburg City Centre, bør du vurdere Grand Elysee Hamburg som har en score på 8,9, basert på 2 825 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Stellingen?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 871 kr/natt er normalt for et hotell i Stellingen.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Stellingen?

  743 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Stellingen i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Stellingen?

  Dersom reiseplanene dine til Stellingen er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Hamburg Hauptbahnhof, Hamburger Rathaus eller Hamburg City Centre. Hamburg er byen å besøke dersom du besøker Hamburg Hauptbahnhof. Det er best å bo i Hamburg om du vil besøke Hamburger Rathaus. Skal du besøke Hamburg City Centre, er det enklest å bo i Hamburg.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Stellingen

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering