Populære hoteller
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av State Farm Arena, Atlanta

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av State Farm Arena fra hundrevis av reisesider, og spar penger

State Farm Arena - Atlanta, GA, USA
24. jun. — 25. jun.2
State Farm Arena - Atlanta, GA, USA
ma. 24.6.
ti. 25.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær State Farm Arena

Finn kjente overnattingssteder i State Farm Arena, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 222 hoteller i State Farm Arena, og prisdata ble sist oppdatert 17. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i State Farm Arena er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av State Farm Arena med størst etterspørsel. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
265 Peachtree Street Northeast, Atlanta, GA, United States
Hyatt Regency Atlanta har sentral beliggenhet og tillater enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Atlanta. I tillegg til å tilby gratis Wi-Fi, et utendørs svømmebasseng og en restaurant, ligger hotellet bare 10 minutters gange unna World of Coca-Cola, The Tabernacle Concert Hall og Georgia Akvarium.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
4262 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
1 163 kr
265 Peachtree Center Ave Ne, Atlanta, GA, United States
Atlanta Marriott Marquis er kun en fem minutters gåtur fra Peachtree Center MARTA Metro Station, og har en restaurant, en bar og et utendørs svømmebasseng. Hotellet har en sentral beliggenhet i Atlanta som dermed gir enkel tilgang til de mest besøkte turistattraksjonene, og kan i tillegg by på jacuzzi.
Svømmebasseng
7,8
Bra
5314 vurderinger
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
1 524 kr
210 Peachtree Street Northwest, Atlanta, GA, United States
The Westin Peachtree Plaza har en sentral beliggenhet i Atlanta, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. De tilbyr også et utendørs svømmebasseng, en bowlingbane og et treningsrom.
Svømmebasseng
7,7
Bra
2200 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
1 493 kr
181 Peachtree Street Northeast, Atlanta, GA, United States
I sentrum av Atlanta ligger The Ritz-Carlton Atlanta med kort vei til shopping, sightseeing og en rekke underholdningstilbud. Her tilbys 5-stjerners rom med aircondition.
8,4
Enestående
303 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
3 057 kr
111 Cone Street Northwest, Atlanta, GA, United States
I sentrum av Atlanta ligger Holiday Inn Express & Suites - Atlanta Downtown med kort vei til sightseeing og mange underholdningstilbud. Det ligger en kort spasertur unna Centennial Olympiske Park, Underground Atlanta og Georgia Akvarium.
Gratis Wi-Fi
6,8
Bra
878 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
1 061 kr
45 Ivan Allen Jr. Blvd Nw, Atlanta, GA, United States
W Atlanta Downtown har en sentral beliggenhet i Atlanta, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. I tillegg til å tilby gratis trådløst Internett, et utendørs svømmebasseng og en restaurant, ligger hotellet bare 10 minutters gange unna World of Coca-Cola og Georgia Akvarium.
Gratis Wi-Fi
7,8
Bra
710 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
2 157 kr
87 Walton Street, Atlanta, GA, United States
Home2 Suites by Hilton Atlanta Downtown ligger i sentrum av Atlanta, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som møterom, betjent parkering og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
7,8
Bra
867 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
1 439 kr
133 Carnegie Way Nw, Atlanta, GA, United States
Courtyard by Marriott Atlanta Downtown ligger i sentrum av Atlanta, så det er kort vei til mange av de populære severdighetene herfra. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til ekspress inn- og utsjekking, gratis Wi-Fi på offentlige områder og betjent parkering.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
544 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
1 520 kr
161 Ted Turner Drive Northwest, Atlanta, GA, United States
Hampton Inn & Suites Atlanta-Downtown har sentral beliggenhet og tillater enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Atlanta. Det ligger en kort spasertur unna Centennial Olympiske Park og Georgia Akvarium.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
342 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
1 524 kr
311 Courtland Street Northeast, Atlanta, GA, United States
Med sin beliggenhet i det populære Downtown Atlanta området er Motel 6 Atlanta Downtown innen gangavstand fra en rekke av Atlantas attraksjoner. Det ligger perfekt plassert i sentrum av byen.
Gratis Wi-Fi
6,7
Bra
635 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
960 kr

De billigste hotellene i nærheten av State Farm Arena (Atlanta)

Finn rimelige overnattingssteder i State Farm Arena, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i State Farm Arena helt nede i 2 327 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i State Farm Arena, som kan bookes for denne prisen. Twelve Downtown, Autograph Collection er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i State Farm Arena. Prisdata ble sist oppdatert 17. juni 2024
Av hotellene i nærheten av State Farm Arena vi har kommet over, er disse overnattingsstedene priset lavest. Vurder å endre datoer, dersom du har anledning, slik at du kan sammenligne priser.
Vis alle 222 hoteller
400 West Peachtree Street Northwest, Atlanta, GA, United States
1,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 327 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i State Farm Arena

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i State Farm Arena Det er 222 hoteller i State Farm Arena, og prisdata ble sist oppdatert 17. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i State Farm Arena er .
Vis alle 222 opphold
311 Courtland Street Northeast, Atlanta, GA, United States
0,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
960 kr
Gjennomsnitt per natt
210 Peachtree Street Northwest, Atlanta, GA, United States
0,4 km fra sentrum
Svømmebasseng
1 493 kr
Gjennomsnitt per natt
111 Cone Street Northwest, Atlanta, GA, United States
0,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 061 kr
Gjennomsnitt per natt
87 Walton Street, Atlanta, GA, United States
0,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 439 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i State Farm Arena

Utforsk forskjellige nabolag og områder i State Farm Arena for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 17. juni 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær State Farm Arena eller attraksjonene du planlegger å besøke. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i State Farm Arena

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i State Farm Arena, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 17. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av State Farm Arena?

  4 262 vurderinger ga Hyatt Regency Atlanta en gjennomsnittsscore på 8,4/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Hilton Atlanta, som fikk en score på 7,7/10 basert på 4 904 vurderinger. Atlanta Marriott Marquis kan også være et bra alternativ, med en score på 7,8/10 basert på 5 314 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 333 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i State Farm Arena i nærheten av Barcelona sentrum?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Barcelona sentrum, er Casa Lit Barcelona by Ona, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 4 115 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland som har en score på 8,1, basert på 4 769 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i State Farm Arena?

  Hoteller i State Farm Arena har en gjennomsnittspris på 757 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av State Farm Arena?

  Det er funnet priser på hoteller i State Farm Arena fra så lite som 618 kr/natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i State Farm Arena?

  Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon er de mest populære landemerkene i State Farm Arena ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Bucharest City Centre om du planlegger å besøke Bucuresti. Bor du i Barcelona, kan du besøke Barcelona sentrum. London Paddington jernbanestasjon kan besøkes om du bor i London.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i State Farm Arena

Vurder alternative opphold i Atlanta
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Atlanta

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering