Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Sorrento Beach, Sorrento

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Sorrento Beach fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Sorrento Beach - Sorrento, WA, Australia
26. jun. — 27. jun.2
Sorrento Beach - Sorrento, WA, Australia
on. 26.6.
to. 27.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Sorrento Beach

Finn kjente overnattingssteder i Sorrento Beach, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 20 hoteller i Sorrento Beach, og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sorrento Beach er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Sorrento Beach med størst etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
1 Padbury Circle, Sorrento, WA, Australia
Sentralt i Perth ligger Quality Resort Sorrento Beach, som byr på et boblebad, en badstue og et svømmebasseng og ligger mindre enn 40 minutter med bil fra Perth flyplass. De tilbyr utsikt over havet og gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
862 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
1 467 kr

Andre overnattingssteder i Sorrento Beach

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Sorrento Beach Det er 20 hoteller i Sorrento Beach, og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sorrento Beach er .
Vis alle 20 opphold
1 Padbury Circle, Sorrento, WA, Australia
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 467 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Sorrento Beach

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sorrento Beach for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Sorrento Beach, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Sorrento Beach

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sorrento Beach, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Sorrento Beach?

  862 vurderinger ga Quality Resort Sorrento Beach en gjennomsnittsscore på 8,4/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Sorrento Beach Bed & Breakfast, som fikk en score på 9,1/10 basert på 152 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Med en score på 8,2/10 fra 1 341 vurderinger, er Leonardo Hotel Bucharest City Center et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Sorrento Beach i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er det hotellet i nærheten av Barcelona sentrum som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 4 119 vurderinger som samlet gir det en score på 8,2/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, er The Cumberland, som har fått en score på 8,1/10 av totalt 4 808 brukervurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Sorrento Beach?

  Hoteller i Sorrento Beach koster i gjennomsnitt 712 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Sorrento Beach?

  276 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Sorrento Beach i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Sorrento Beach?

  Det mest populære landemerket i Sorrento Beach er Bucharest City Centre, som ligger i Bucuresti, etterfulgt av Barcelona sentrum og London Paddington jernbanestasjon, som ligger i henholdsvis Barcelona og London. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i Sorrento Beach, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sorrento Beach

Vurder alternative opphold i Sorrento
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Sorrento

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering