• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Sivota, Hellas

Søk og sammenlign Sivota, Hellas hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Sivota, Epirus, Hellas
11. des. — 12. des.2
Sivota, Epirus, Hellas
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Sivota

Finn kjente overnattingssteder i Sivota, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 236 hoteller i Sivota, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sivota er .
Disse hotellene i Sivota opplever mest aktivitet fra våre brukere for øyeblikket. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Sivota, Thesprotia, Sivota, Greece
Domotel Agios Nikolaos Suites Resort ligger i det pittoreske området i Sivota, de tilbyr både moderne og unike rom, egen strand, skjønnhetssalong og utendørs svømmebasseng. Det ligger rett ved stranden og byr på komfortabel 5-stjerners innkvartering.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,9
Enestående
224 vurderinger
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
1 488 kr
Syvota, Sivota, Greece
Oriana Boutique Hotel Adults Only ligger i Sivota, en kort tur med bil fra Perdika, og de byr på bagasjeoppbevaring, gratis Wi-Fi på offentlige områder og roomservice. De tilbyr harmoniske leiligheter med eget bad og et tekjøkken.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,4
Enestående
83 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
775 kr

Tips når du skal bestille hotell i Sivota

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Sivota. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:lørdag
399 kr–2 422 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Sivota

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Sivota, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Sivota til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Sivota. Du finner også de mest populære og hotellene som tilbyr mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner eller mindre
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Sivota

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Sivota Det er 236 hoteller i Sivota, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sivota er .
Vis alle 236 opphold
Agia Paraskevi, Sivota, Greece
3,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 702 kr
Gjennomsnitt per natt
Sivota, Thesprotia, Sivota, Greece
1,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 488 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Sivota

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sivota for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Sivota du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Sivota

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sivota, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Sivota?

    Hotel Elena er et veldig populært hotell i Sivota med en score på 7,5 fra 224 vurderinger. Prima Vista Boutique Hotel & Spa (8,3 fra 287 vurderinger) og Delphin Rooms Sivota (9,3 fra 127 vurderinger) er også hoteller i Sivota med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sivota

Vurder alternative opphold i Sivota
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Sivota

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering