Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Xinhua District, Tainan City

Søk etter og sammenlign Xinhua District, Tainan City hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Xinhua District - Tainan City, Taiwan
30. mai — 31. mai2
Xinhua District - Tainan City, Taiwan
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

De billigste hotellene i Xinhua District (Tainan City)

Finn rimelige overnattingssteder i Xinhua District, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Xinhua District helt nede i 908 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Xinhua District, som kan bookes for denne prisen. Dakeng Leisure Farm er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Xinhua District. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
Disse overnattingsstedene i Xinhua District tilbyr den laveste prisen per natt av de vi har funnet. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 5 hoteller
Tainan City, Taiwan
18,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
908 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Xinhua District

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Xinhua District for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Xinhua District du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Brukere kan klikke på et hotellnavn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om å bo i Xinhua District, Tainan City

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Xinhua District, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Xinying Railway Station?

  Vurderingene av European castle hotel tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Xinying Railway Station, med en score på 7,2/10 basert på 586 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Xinhua District i nærheten av Guanziling Hot Springs?

  King's Garden Villa er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Guanziling Hot Springs på HotelsCombined (en score på 9,2 fra 20 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Tainan Railway Station?

  I nærheten av Tainan Railway Station ligger Silks Place Tainan som har en score på 9,0, basert på 4 262 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Xinhua District?

  De mest populære landemerkene i Xinhua District er Xinying Railway Station (i Tainan City), Guanziling Hot Springs (i Tainan City), og Tainan Railway Station (i Tainan City) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Xinhua District

Vurder alternative opphold i Tainan City
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Tainan City

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering