• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Shenyang flyplass, Shenyang

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Shenyang flyplass fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Shenyang, Kina - Shenyang (SHE)
4. des. — 5. des.2
Shenyang, Kina - Shenyang (SHE)
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Shenyang flyplass

Finn kjente overnattingssteder i Shenyang flyplass, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 1 084 hoteller i Shenyang flyplass, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Shenyang flyplass er .
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo for brukere som besøker Shenyang flyplass (SHE). Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
No.80 Taiyuan North Street, Heping Dist, Shenyang, China
Hotellet ligger i Shenyang, en kort spasertur unna Shenyang Railway Station. De tilbyr også et boblebad, en badstue og utendørs tennisbaner.
Gratis Wi-Fi
8,8
Enestående
83 vurderinger
Beliggenhet
2,7 km fra sentrum
608 kr
No. 288A, Qingnian Street, Shenhe, Shenyang, China
Hotellet har en fin beliggenhet i Shenyang og byr på gratis transport til og fra Shenyang internasjonale flyplass, samt gratis Wi-Fi. De har også et innendørs svømmebasseng og et treningsrom.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,5
Enestående
10 vurderinger
Beliggenhet
2,0 km fra sentrum
1 451 kr

Hvor bør du bo i Shenyang flyplass

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Shenyang flyplass for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Shenyang flyplass (SHE), bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Shenyang flyplass

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Shenyang flyplass, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Shenyang flyplass?

    Et av de mest populære hotellene i nærheten av Shenyang flyplass, er Somerset Heping Shenyang, som er vurdert av 83 brukere og som for øyeblikket har en score på 8,8/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer Shangri-La Shenyang og Shenyang Marriott Hotel, som brukerne våre har gitt scorene 9,5/10 og 8,7/10.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Shenyang flyplass

Vurder alternative opphold i Shenyang
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Shenyang

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering