Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre, Sandakan

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre - Sandakan, Malaysia
26. apr. — 27. apr.2
Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre - Sandakan, Malaysia
fr. 26.4.
lø. 27.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre

Finn kjente overnattingssteder i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 3 hoteller i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre, og prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre med størst etterspørsel. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Jalan Rambutan, Mile 14 Sepilok, Sandakan, Malaysia
Sepilok Jungle Resort ligger i Sandakan og byr på komfortabel innkvartering og utendørs svømmebasseng og badstue. Det har også et treningsrom med et svømmebasseng.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,8
Bra
1455 vurderinger
Beliggenhet
18,8 km fra sentrum
154 kr
Jalan Rambutan, Sepilok Mile 14, Sandakan, Malaysia
Sentralt i Sandakan ligger Sepilok Forest Edge Resort, som byr på en badstue og ligger mindre enn 20 minutter med bil fra Sandakan flyplass. Det har en god beliggenhet i sentrum av byen.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,8
Enestående
394 vurderinger
Beliggenhet
18,8 km fra sentrum
218 kr
Km 22.5 (Mile 14), Jalan Sepilok, Sandakan, Malaysia
Sepilok Nature Resort ligger i Sandakan og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. De har også concierge, turistinformasjon og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
401 vurderinger
Beliggenhet
18,8 km fra sentrum
1 201 kr

Hotellpriser i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Km 22.5 (Mile 14), Jalan Sepilok, Sandakan, Malaysia
1 201 kr
Jalan Rambutan, Mile 14 Sepilok, Sandakan, Malaysia
154 kr
3 stjerner
3 stjerner
Jalan Rambutan, Sepilok Mile 14, Sandakan, Malaysia
218 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre Det er 3 hoteller i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre, og prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre er .
Vis alle 3 opphold
Km 22.5 (Mile 14), Jalan Sepilok, Sandakan, Malaysia
18,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 201 kr
Gjennomsnitt per natt
Jalan Rambutan, Mile 14 Sepilok, Sandakan, Malaysia
18,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
154 kr
Gjennomsnitt per natt
Jalan Rambutan, Sepilok Mile 14, Sandakan, Malaysia
18,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
218 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre?

  Sepilok Jungle Resort er et veldig populært hotell i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre med en score på 7,8 fra 1 455 vurderinger. Sepilok Forest Edge Resort (8,8 fra 394 vurderinger) og Nature Lodge Sepilok (8,2 fra 500 vurderinger) er også hoteller i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre som har fått høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 987 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre i nærheten av Bucharest City Centre?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre, bør du vurdere Leonardo Hotel Bucharest City Center – det har fått en score på 8,2/10 basert på 1 157 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  133 vurderinger av Glk Premier The Home Suites & Spa på HotelsCombined ga hotellet en score på 7,9/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské.

 • Hvor mye koster hoteller i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre er 187 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre for så lite som 154 kr/natt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre

Vurder alternative opphold i Sandakan
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Sandakan

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering