• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Segrate, Italia

Søk og sammenlign Segrate, Italia hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Segrate, Milano, Italia
11. des. — 12. des.2
Segrate, Milano, Italia
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Segrate

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Segrate. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:onsdag
1 161 kr–1 782 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Segrate (Italia)

Finn rimelige overnattingssteder i Segrate, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Segrate helt nede i 1 090 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Segrate, som kan bookes for denne prisen. Hotel Motel Miami er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Segrate. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i Segrate for de valgte datoene. Dersom du er fleksibel på reisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 48 hoteller
Via Nuova Rivoltana 98, Segrate, Milano, Italy
1,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 090 kr
Gjennomsnitt per natt
Via Circonvallazione Idroscalo, Segrate, Milano, Italy
3,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
1 253 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Segrate

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Segrate, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Segrate til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Segrate, kategorisert etter hotellklasse. Vi har fremhevet de mest populære eiendommene ifølge våre brukere, samt den beste verdien innen hver hotellklasse.
3 stjerner
Via Circonvallazione Idroscalo, Segrate, Milano, Italy
1 253 kr
4 stjerner +
Via Nuova Rivoltana 98, Segrate, Milano, Italy
1 090 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Segrate

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Segrate Det er 48 hoteller i Segrate, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Segrate er .
Vis alle 48 opphold
Viale Sarca 322, Milan, Milano, Italy
7,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
1 177 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Segrate

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Segrate for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Segrate du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Segrate

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Segrate, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Segrate?

    Best Western Air Hotel Linate, som har fått en score på 8,1 fra 4 177 brukere, er et av de mest populære hotellene i Segrate. Andre populære overnattingssteder inkluderer Hotel Riviera som har en gjennomsnittsscore på 7,3 fra 1 279 brukere, og Fasthotel Linate som har en gjennomsnittsscorepå 7,9 fra 4 315 brukere.

  • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Idroscalo?

    Vurderingene av Best Western Air Hotel Linate tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Idroscalo, med en score på 8,1/10 basert på 4 177 scorer.

  • Hvilket er et bra hotell i Segrate i nærheten av Parco Esposizioni Novegro?

    Best Western Air Hotel Linate er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Parco Esposizioni Novegro på HotelsCombined (en score på 8,1 fra 4 177 vurderinger).

Finn bedre resultater for ditt opphold i Segrate

Vurder alternative opphold i Segrate
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Segrate

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering