Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Sabuk History Museum of Coal, Jeongseon

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Sabuk History Museum of Coal fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Sabuk History Museum of Coal - Jeongseon, Sør-Korea
17. apr. — 18. apr.2
Sabuk History Museum of Coal - Jeongseon, Sør-Korea
on. 17.4.
to. 18.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Sabuk History Museum of Coal

Finn kjente overnattingssteder i Sabuk History Museum of Coal, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 10 hoteller i Sabuk History Museum of Coal, og prisdata ble sist oppdatert 10. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sabuk History Museum of Coal er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Sabuk History Museum of Coal med størst etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
265, High1-Gil, Jeongseon, South Korea
High1 Grand Hotel Main Tower - Kangwonland Hotel ligger i Jeongseon og byr på hyggelig innkvartering og skiskole, badstue og ski-in, ski-out. De tilbyr også utleie av skiutstyr, vannsklier og en egen kino.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
525 vurderinger
Beliggenhet
23,5 km fra sentrum
877 kr
265, High1-Gil, Jeongseon, South Korea
High1 Grand Hotel Convention Tower ligger i Jeongseon og byr på komfortabel innkvartering og skiskole, ski-in, ski-out og svømmebasseng. De tilbyr gratis Wi-Fi, en bar og det ligger like ved Gangwon Land Casino.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,1
Enestående
214 vurderinger
Beliggenhet
23,5 km fra sentrum
971 kr

Andre overnattingssteder i Sabuk History Museum of Coal

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Sabuk History Museum of Coal Det er 10 hoteller i Sabuk History Museum of Coal, og prisdata ble sist oppdatert 10. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sabuk History Museum of Coal er .
Vis alle 10 opphold
265, High1-Gil, Jeongseon, South Korea
23,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
971 kr
Gjennomsnitt per natt
265, High1-Gil, Jeongseon, South Korea
23,5 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
877 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Sabuk History Museum of Coal

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sabuk History Museum of Coal for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. april 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær Sabuk History Museum of Coal eller attraksjonene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Sabuk History Museum of Coal

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sabuk History Museum of Coal, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Sabuk History Museum of Coal?

  Det finnes mange hoteller i Sabuk History Museum of Coal med høye scorer. Ett av dem er High1 Grand Hotel Main Tower, som for øyeblikket har en score på 8,7. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er High1 Grand Hotel Convention Tower(Kangwonland Hotel) og Jeongseon Intoraon Hotel, som også kan være gode overnattingsalternativer i nærheten av Sabuk History Museum of Coal.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 965 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Sabuk History Museum of Coal i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er det hotellet i nærheten av Bucharest City Centre som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 1 133 vurderinger som samlet gir det en score på 8,2/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du skal reise til Sultan Ahmed Moské, er Glk Premier The Home Suites & Spa som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (132 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 7,9/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Sabuk History Museum of Coal?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Sabuk History Museum of Coal er 352 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Sabuk History Museum of Coal?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Sabuk History Museum of Coal med priser fra 310 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sabuk History Museum of Coal

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering