Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Rokuji-no Kane, Koya

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Rokuji-no Kane fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Rokuji-no Kane - Koya, Japan
21. apr. — 22. apr.2
Rokuji-no Kane - Koya, Japan
sø. 21.4.
ma. 22.4.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Rokuji-no Kane (Koya)

Finn rimelige overnattingssteder i Rokuji-no Kane, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Rokuji-no Kane helt nede i 2 212 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Rokuji-no Kane, som kan bookes for denne prisen. Saimonin er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Rokuji-no Kane. Prisdata ble sist oppdatert 14. april 2024
For øyeblikket tilbyr disse hotellene laveste pris per natt av de vi har funnet nær Rokuji-no Kane. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 53 hoteller
447 Koyasan Koya Cho, Kōya, Japan
3,1 km fra sentrum
2 212 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Rokuji-no Kane

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Rokuji-no Kane, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Rokuji-no Kane til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 14. april 2024.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Rokuji-no Kane. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
447 Koyasan Koya Cho, Kōya, Japan
2 212 kr
425, Koyasan, Ito, Kōya, Japan
1 634 kr
3 stjerner
3 stjerner
497 Koyasan, Kōya, Japan
2 778 kr
154 Koyasan, Kōya, Japan
1 994 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Rokuji-no Kane

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Rokuji-no Kane Det er 53 hoteller i Rokuji-no Kane, og prisdata ble sist oppdatert 14. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Rokuji-no Kane er .
Vis alle 53 opphold
Koyasan 657, Kōya, Japan
3,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
2 996 kr
Gjennomsnitt per natt
455 Koyasan, Koya-Cho, Ito-Gun, Wakayama, Kōya, Japan
2,9 km fra sentrum
Klimaanlegg
2 114 kr
Gjennomsnitt per natt
Koyasan 596, Kōya, Japan
3,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 100 kr
Gjennomsnitt per natt
425, Koyasan, Ito, Kōya, Japan
3,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
Klimaanlegg
1 634 kr
Gjennomsnitt per natt
497 Koyasan, Kōya, Japan
2,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
2 778 kr
Gjennomsnitt per natt
154 Koyasan, Kōya, Japan
4,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
Klimaanlegg
1 994 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Rokuji-no Kane

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Rokuji-no Kane for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 14. april 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Rokuji-no Kane du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Rokuji-no Kane

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Rokuji-no Kane, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 14. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Rokuji-no Kane?

  Koyasan Onsen Fukuchiin, med en score på 8,6 fra 45 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Rokuji-no Kane. Andre populære overnattingssteder inkluderer Koyasan Syukubo Ekoin, med en gjennomsnittsscore på 9,2 fra 1 361 reisende, og Koyasan Saizenin med en score på 9,0 fra 895 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 3 973 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Rokuji-no Kane i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 145 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  I nærheten av Sultan Ahmed Moské ligger Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 132 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Rokuji-no Kane?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 654 kr/natt er normalt for et hotell i Rokuji-no Kane.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Rokuji-no Kane?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Rokuji-no Kane har priser som starter fra kun 534 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Rokuji-no Kane

Utforsk disse byene i Wakayama (prefektur)
Planlegger du å utforske Wakayama (prefektur) dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering