Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Rokko, Kobe

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Rokko fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Rokko - Kobe, Japan
26. apr. — 27. apr.2
Rokko - Kobe, Japan
fr. 26.4.
lø. 27.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Rokko

Finn kjente overnattingssteder i Rokko, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 2 hoteller i Rokko, og prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Rokko er .
Disse hotellene i nærheten av Rokko opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
2-13 Kouyoucho-Naka, Kobe, Japan
Kobe Bay Sheraton Hotel And Towers holder til i elegante omgivelser i Kobe. De byr også på en badstue, utendørs tennisbaner og et innendørs svømmebasseng.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
Beliggenhet
8,0 km fra sentrum
1 398 kr
2-9-1 Koyocho-Naka, Higashinada-ku, Kobe, Japan
Kun en kort spasertur unna Island Center Station tilbyr Hotel Plaza Kobe den perfekte base for de som besøker Kobe. Rommene har klimaanlegg og bruk av Internett er gratis.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
1487 vurderinger
Beliggenhet
8,0 km fra sentrum
570 kr

Hotellpriser i Rokko

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Rokko, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Rokko til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Rokko, kategorisert etter hotellklasse. Du finner også de mest populære og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
2-9-1 Koyocho-Naka, Higashinada-ku, Kobe, Japan
570 kr
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Rokko

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Rokko Det er 2 hoteller i Rokko, og prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Rokko er .
Vis alle 2 opphold
2-13 Kouyoucho-Naka, Kobe, Japan
8,0 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
1 398 kr
Gjennomsnitt per natt
2-9-1 Koyocho-Naka, Higashinada-ku, Kobe, Japan
8,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
570 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Rokko

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Rokko for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Rokko du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Rokko

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Rokko, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Rokko?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Rokko, er Hotel Plaza Kobe, som er vurdert av 1 487 brukere og som for øyeblikket har en score på 7,9/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum. Det har scoret 8,2 basert på 3 987 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Rokko i nærheten av Bucharest City Centre?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Bucharest City Centre, er Leonardo Hotel Bucharest City Center, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 1 157 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du skal reise til Sultan Ahmed Moské, er Glk Premier The Home Suites & Spa som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (133 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 7,9/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Rokko?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 319 kr/natt er normalt for et hotell i Rokko.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Rokko?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Rokko med priser fra 264 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Rokko

Vurder alternative opphold i Kobe
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Kobe

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering