Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Rock of Cashel, Cashel

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Rock of Cashel fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Rock of Cashel - Cashel, Irland
27. jun. — 28. jun.2
Rock of Cashel - Cashel, Irland
to. 27.6.
fr. 28.6.
… med mer

Hvor bør du bo i Rock of Cashel

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Rock of Cashel for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær Rock of Cashel eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Rock of Cashel

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Rock of Cashel, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 20. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Rock of Cashel?

  Rockville House B&B, med en score på 9,1 fra 1 527 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Rock of Cashel. Andre populære overnattingssteder inkluderer Baileys Hotel Cashel, med en gjennomsnittsscore på 8,9 fra 644 reisende, og copperfield house med en score på 9,5 fra 552 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 343 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Rock of Cashel i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 4 119 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland (en score på 8,1 basert på 4 808 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Rock of Cashel?

  1 352 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Rock of Cashel, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Rock of Cashel?

  Det er funnet priser på hoteller i Rock of Cashel fra så lite som 1 352 kr/natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Rock of Cashel?

  Det mest populære landemerket i Rock of Cashel er Bucharest City Centre, som ligger i Bucuresti, etterfulgt av Barcelona sentrum og London Paddington jernbanestasjon, som ligger i henholdsvis Barcelona og London. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i Rock of Cashel, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Rock of Cashel

Utforsk disse byene i Irland
Planlegger du å utforske Irland dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering