Hoteller i Ratingen, Tyskland

Søk og sammenlign Ratingen, Tyskland hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Ratingen, Tyskland
5. okt. — 6. okt.2
Ratingen, Tyskland
to. 5.10.
fr. 6.10.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Ratingen

Billigste dag:mandag
Dyreste dag:tirsdag
795 kr–1 363 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Ratingen (Tyskland)

For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i Ratingen for de valgte datoene. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 82 hoteller
relexa hotel Airport Düsseldorf/Ratingen
7,6 Bra
Berliner Strasse 95-97, Ratingen, North Rhine-Westphalia, Germany
Vis på kart
2,7 km fra sentrum i Ratingen, Tyskland 

Sentralt i Ratingen ligger relexa hotel Airport Dusseldorf/Ratingen, som byr på en badstue og ligger mindre enn 10 minutter med bil fra Düsseldorf internasjonale lufthavn. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som døgnåpen resepsjon, møterom og valutaveksling.

611 kr
Snitt per natt
Ibis Budget Düsseldorf Airport
6,8 Bra
Lintorfer Weg 69, Ratingen, North Rhine-Westphalia, Germany
Vis på kart
6,2 km fra sentrum i Ratingen, Tyskland 

Ibis Budget Dusseldorf Airport har en praktisk beliggenhet i Ratingen og byr på gratis transport til og fra Düsseldorf internasjonale lufthavn, samt gratis Wi-Fi. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se populære turistattraksjoner.

644 kr
Snitt per natt
Best Western Hotel Breitbach
7,8 Bra
Stadionring 1, Ratingen, North Rhine-Westphalia, Germany
Vis på kart
0,6 km fra sentrum i Ratingen, Tyskland 

Best Western Hotel Breitbach tilbyr en moderne en base når man besøker Ratingen, og det ligger nært alt dette området har å by på. Under hele oppholdet kan også gjester logge seg på gratis Wi-Fi.

666 kr
Snitt per natt
Leonardo Hotel Düsseldorf Airport Ratingen
7,7 Bra
Broichhofstrasse 3, Ratingen, North Rhine-Westphalia, Germany
Vis på kart
3,0 km fra sentrum i Ratingen, Tyskland 

Leonardo Hotel Dusseldorf Airport Ratingen ligger i Düsseldorf og byr på moderne innkvartering og badstue og utendørs svømmebasseng. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette tradisjonelle hotellet, som døgnåpen resepsjon, concierge og møterom.

699 kr
Snitt per natt

Hotellpriser i Ratingen

Hoteller i Ratingen-området sortert etter pris og hotellklasse. For ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Ratingen

Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Ratingen, og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Ratingen

 • Hvilke er de beste hotellene i Ratingen?

  743 vurderinger ga Mercure Hotel Düsseldorf Airport en gjennomsnittsscore på 7,4/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen, som fikk en score på 7,3/10 basert på 699 vurderinger. Leonardo Hotel Düsseldorf Airport Ratingen kan også være et bra alternativ, med en score på 7,7/10 basert på 4 370 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Ratingen?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Ratingen, er 1 114 kr per natt basert på data fra de siste 3 dagene. Gjennomsnittsprisen på et 4-stjerners hotell i Ratingen ligger på ca. 972 kr per natt, mens et 5-stjerners hotell har en gjennomsnittspris på ca. 1 386 kr per natt.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Ratingen?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Ratingen med priser fra 786 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et hotell i Ratingen for i natt?

  Et hotell i Ratingen for i natt har en gjennomsnittspris på 1 114 kr, men det har blitt funnet tilbud for så lite som 786 kr i søk gjort på HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene. Prisene i Ratingen endrer seg ofte.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering