• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Soria (provins)

Søk etter og sammenlign Soria (provins) hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Soria (provins)
11. des. — 12. des.2
Soria (provins)
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Soria (provins)

Finn kjente overnattingssteder i Soria (provins), som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 524 hoteller i Soria (provins), og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Soria (provins) er 841 kr/natt.
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingsstedene i Soria (provins). Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Universidad 5, El Burgo de Osma, Soria (provins), Spain
Castilla Termal Burgo de Osma holder til i moderne omgivelser i Burgo de Osma. I tillegg til å tilby gratis trådløst Internett, et utendørs svømmebasseng og en restaurant, ligger hotellet bare 10 minutters gange unna Burgo de Osma Cathedral.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
9,0
Enestående
1998 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
1 558 kr
Calle Numancia 49, Soria, Soria (provins), Spain
Hostal Ruiz ligger i Soria og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger bare et steinkast unna Palace of los Rios y Salcedo, serveringssteder og utesteder.
Gratis Wi-Fi
7,3
Bra
260 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
650 kr
Paseo Florida, 35, Soria, Soria (provins), Spain
Hostal Vitorina ligger i Soria og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger perfekt til for de som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
1 242 kr

Tips når du skal bestille hotell i Soria (provins)

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Soria (provins). Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste måned:Januar
Dyreste måned:april
Gjennomsnittspris i Soria (provins):841 kr/natt
Billigste pris funnet:240 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:fredag
434 kr–1 056 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
747 kr–996 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Soria (provins)

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Soria (provins), for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Soria (provins) til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Soria (provins), kategorisert etter hotellklasse. Vi har fremhevet de mest populære overnattingsstedene ifølge til våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Calle Numancia 49, Soria, Soria (provins), Spain
650 kr
Paseo Florida, 35, Soria, Soria (provins), Spain
1 242 kr
4 stjerner +
Universidad 5, El Burgo de Osma, Soria (provins), Spain
1 558 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Soria (provins)

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Soria (provins) Det er 524 hoteller i Soria (provins), og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Soria (provins) er 841 kr/natt.
Vis alle 524 opphold
Calle Numancia 49, Soria, Soria (provins), Spain
0,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
650 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Soria (provins)

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Soria (provins) for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Enten du reiser til Soria (provins) i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Soria (provins)

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Soria (provins), for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Soria (provins)?

    Når du besøker Soria (provins), bør du vurdere å sjekke ut Soria, El Burgo de Osma og Vinuesa som er blant de mest etterspurte områdene.

  • Hvilke er de beste hotellene i Soria (provins)?

    Castilla Termal Burgo de Osma, som har fått en score på 9,0 fra 1 998 brukere, er et av de mest populære hotellene i Soria (provins). Andre populære overnattingssteder inkluderer Parador De Soria som har en gjennomsnittsscore på 8,5 fra 1 152 brukere, og Hotel Villa De Almazan som har en gjennomsnittsscorepå 7,8 fra 183 brukere.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering