Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Praia Nelson Mandela flyplass, Praia

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Praia Nelson Mandela flyplass fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Praia, Kapp Verde - Nelson Mandela (RAI)
9. des. — 10. des.2
Praia, Kapp Verde - Nelson Mandela (RAI)
lø. 9.12.
sø. 10.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Praia Nelson Mandela flyplass

Finn kjente overnattingssteder i Praia Nelson Mandela flyplass, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 386 hoteller i Praia Nelson Mandela flyplass, og prisdata ble sist oppdatert 8. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Praia Nelson Mandela flyplass er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Praia Nelson Mandela flyplass (RAI) med høyest etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Chã de Areia, PO Box 129A, Praia, Cape Verde
Hotel Perola ligger i Praia og tilbyr 4-stjerners innkvartering, i tillegg til et boblebad og et utendørs svømmebasseng. Det ligger perfekt til for de som ønsker å besøke populære attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
438 vurderinger
Beliggenhet
2,2 km fra sentrum
884 kr
Palmarejo Baixo, 2, Praia, Cape Verde
Hotel Healthclub Vivi & Korpore holder til i hyggelige omgivelser i Praia. De byr også på et innendørs svømmebasseng, massasje og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,5
Bra
289 vurderinger
Beliggenhet
3,3 km fra sentrum
513 kr
Rua da Alfandega Praia, Praia, Cape Verde
Beramar Hotel ligger i Praia og byr på gratis Wi-Fi. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
2,4 km fra sentrum
994 kr

Hotellpriser i Praia Nelson Mandela flyplass

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Praia Nelson Mandela flyplass, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Praia Nelson Mandela flyplass til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 8. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittsprisen per hotellklasse nær Praia Nelson Mandela flyplass (RAI). Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og best verdi innenfor hver hotellklasse.

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Praia Nelson Mandela flyplass

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Praia Nelson Mandela flyplass for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 8. Desember 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Praia Nelson Mandela flyplass (RAI), og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Praia Nelson Mandela flyplass

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Praia Nelson Mandela flyplass, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 8. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Praia Nelson Mandela flyplass?

    436 vurderinger ga Hotel Pérola en gjennomsnittsscore på 8,0/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Pestana Trópico, som fikk en score på 8,0/10 basert på 1 064 vurderinger. Hotel Vip Praia kan også være et bra alternativ, med en score på 7,5/10 basert på 247 vurderinger.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Praia Nelson Mandela flyplass

Vurder alternative opphold i Praia
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Praia

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering