Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Prachuap Bay, Prachuap Khiri Khan

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Prachuap Bay fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Prachuap Bay - Prachuap Khiri Khan, Thailand
26. apr. — 27. apr.2
Prachuap Bay - Prachuap Khiri Khan, Thailand
fr. 26.4.
lø. 27.4.
… med mer

Hvor bør du bo i Prachuap Bay

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Prachuap Bay for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Prachuap Bay, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Prachuap Bay

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Prachuap Bay, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Prachuap Bay?

  Golden Beach Boutique Resort (7,9/10 fra 213 vurderinger) er et populært alternativ med høy score i nærheten av Prachuap Bay.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et populært hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 3 987 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Prachuap Bay i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center har fått en score på 8,2 fra 1 157 vurderinger, og ligger i nærheten av Bucharest City Centre.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 133 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Prachuap Bay?

  Gjenomsnittsprisene på hoteller i Prachuap Bay har som regel ligget på ca. 176 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Prachuap Bay?

  154 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Prachuap Bay i løpet av de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Prachuap Bay

Utforsk disse byene i Thailand
Planlegger du å utforske Thailand dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering