Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Port Canaveral, Cape Canaveral

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Port Canaveral fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Port Canaveral - Cape Canaveral, FL, USA
26. jun. — 27. jun.2
Port Canaveral - Cape Canaveral, FL, USA
on. 26.6.
to. 27.6.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Port Canaveral (Cape Canaveral)

Finn rimelige overnattingssteder i Port Canaveral, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Port Canaveral helt nede i 1 579 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Port Canaveral, som kan bookes for denne prisen. Radisson Resort at the Port er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Port Canaveral. Prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i nærheten av Port Canaveral på de valgte datoene. Vurder å endre datoer, dersom du har anledning, slik at du kan sammenligne priser.
Vis alle hoteller
8701 Astronaut Boulevard, Cape Canaveral, FL, United States
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 579 kr
Gjennomsnitt per natt
9009 Astronaut Boulevard, Cape Canaveral, FL, United States
1,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 771 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Port Canaveral

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Port Canaveral, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Port Canaveral til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Vi har kommet over følgende hoteller i Port Canaveral med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. Du finner også de mest populære og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
8701 Astronaut Boulevard, Cape Canaveral, FL, United States
1 579 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Port Canaveral

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Port Canaveral Det er hoteller i Port Canaveral, og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Port Canaveral er .
Vis alle opphold
8701 Astronaut Boulevard, Cape Canaveral, FL, United States
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 579 kr
Gjennomsnitt per natt
9009 Astronaut Boulevard, Cape Canaveral, FL, United States
1,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 771 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Port Canaveral

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Port Canaveral for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Port Canaveral, og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Port Canaveral

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Port Canaveral, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Port Canaveral?

  Radisson Resort at the Port, med en score på 7,4 fra 2 144 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Port Canaveral. Andre populære overnattingssteder inkluderer Country Inn & Suites by Radisson Port Canaveral, med en gjennomsnittsscore på 8,5 fra 2 025 reisende, og Residence Inn by Marriott Cape Canaveral Cocoa Beach med en score på 8,5 fra 206 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Med en score på 8,2/10 fra 1 341 vurderinger, er Leonardo Hotel Bucharest City Center et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Port Canaveral i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Barcelona sentrum på HotelsCombined (en score på 8,2 fra 4 119 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  4 808 vurderinger av The Cumberland på HotelsCombined ga hotellet en score på 8,1/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon.

 • Hvor mye koster hoteller i Port Canaveral?

  Hoteller i Port Canaveral koster i gjennomsnitt 1 244 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Port Canaveral?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Port Canaveral for så lite som 978 kr/natt.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Port Canaveral?

  De mest populære landemerkene i Port Canaveral er Bucharest City Centre (i Bucuresti), Barcelona sentrum (i Barcelona), og London Paddington jernbanestasjon (i London) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Port Canaveral

Vurder alternative opphold i Cape Canaveral
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Cape Canaveral

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering