Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Parma City Centre, Parma

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Parma City Centre fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Parma City Centre - Parma, Parma, Italia
27. apr. — 28. apr.2
Parma City Centre - Parma, Parma, Italia
lø. 27.4.
sø. 28.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Parma City Centre

Finn kjente overnattingssteder i Parma City Centre, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 347 hoteller i Parma City Centre, og prisdata ble sist oppdatert 20. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Parma City Centre er .
Disse hotellene i nærheten av Parma City Centre opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Viale Toscanini 4, Parma, Parma, Italy
Ibis Styles Parma Toscanini ligger i sentrum av Parma, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. De byr på gratis Wi-Fi, møterom og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
7,8
Bra
5519 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
828 kr
Via Reggio 51/A, Parma, Parma, Italy
Best Western Plus Hotel Farnese ligger i Parma og byr på moderne innkvartering og svømmebasseng, utendørs svømmebasseng og jacuzzi. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil dra på sightseeing i lokalområdet.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
1524 vurderinger
Beliggenhet
1,8 km fra sentrum
1 150 kr
Borgo Della Salina 7, Parma, Parma, Italy
Hotel Button har sentral beliggenhet og tilbyr enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Parma. Under hele oppholdet kan også gjester logge seg på Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
8,2
Enestående
3951 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
1 093 kr
Viale Pasini, 18, Parma, Parma, Italy
Hotel Verdi Parma er et godt valg for de som ønsker å se og oppleve Parma og områdene rundt med en rekke kjente attraksjoner, shoppinggater og spisesteder like ved. 24-timers roomservice, møterom og ekspress inn- og utsjekking er bare et lite utvalg av fasilitetene dette elegante hotellet kan by på.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
436 vurderinger
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
1 291 kr

Hotellpriser i Parma City Centre

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Parma City Centre, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Parma City Centre til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 20. april 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Vi har fremhevet de mest populære eiendommene ifølge til våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Borgo Della Salina 7, Parma, Parma, Italy
1 093 kr
Viale Toscanini 4, Parma, Parma, Italy
828 kr
4 stjerner
4 stjerner +
Via Bodoni 3, Parma, Parma, Italy
1 236 kr
Viale Piacenza 12/c, Parma, Parma, Italy
1 041 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Parma City Centre

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Parma City Centre Det er 347 hoteller i Parma City Centre, og prisdata ble sist oppdatert 20. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Parma City Centre er .
Vis alle 347 opphold
Viale Piacenza 12/c, Parma, Parma, Italy
1,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 041 kr
Gjennomsnitt per natt
Via Bodoni 3, Parma, Parma, Italy
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 236 kr
Gjennomsnitt per natt
Borgo Angelo Mazza 7, Parma, Parma, Italy
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
872 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Parma City Centre

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Parma City Centre for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 20. april 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Parma City Centre, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Parma City Centre

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Parma City Centre, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 20. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Parma City Centre?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Parma City Centre, er NH Parma, som er vurdert av 2 819 brukere og som for øyeblikket har en score på 8,4/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer Novotel Parma Centro og Mercure Parma Stendhal, som brukerne våre har gitt scorene 8,4/10 og 8,1/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum, er Casa Lit Barcelona by Ona (en score på 8,2/10 basert på 3 988 vurderinger).

 • Hvilket er et bra hotell i Parma City Centre i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 162 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  133 vurderinger av Glk Premier The Home Suites & Spa på HotelsCombined ga hotellet en score på 7,9/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské.

 • Hvor mye koster hoteller i Parma City Centre?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 552 kr/natt er normalt for et hotell i Parma City Centre.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Parma City Centre?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Parma City Centre for så lite som 519 kr/natt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Parma City Centre

Vurder alternative opphold i Parma
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Parma

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering