Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Ofuna Railway Station, Kamakura

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Ofuna Railway Station fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Ofuna Railway Station - Kamakura, Japan
22. apr. — 23. apr.2
Ofuna Railway Station - Kamakura, Japan
ma. 22.4.
ti. 23.4.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Ofuna Railway Station (Kamakura)

Finn rimelige overnattingssteder i Ofuna Railway Station, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Ofuna Railway Station helt nede i 446 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Ofuna Railway Station, som kan bookes for denne prisen. Sotetsu Fresa Inn Kamakura-Ofuna kasamaguchi er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Ofuna Railway Station. Prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024
Av hotellene i nærheten av Ofuna Railway Station vi har kommet over, er disse overnattingsstedene priset lavest. Dersom du er fleksibel på avreise- og ankomstdato, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 6 hoteller
1-26-5 Ofuna, Kamakura, Japan
5,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
446 kr
Gjennomsnitt per natt
1-2-1 Ofuna, Kamakura, Japan
5,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
562 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Ofuna Railway Station

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Ofuna Railway Station Det er 6 hoteller i Ofuna Railway Station, og prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Ofuna Railway Station er .
Vis alle 6 opphold
1-2-1 Ofuna, Kamakura, Japan
5,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
562 kr
Gjennomsnitt per natt
1-26-5 Ofuna, Kamakura, Japan
5,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
446 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Ofuna Railway Station

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Ofuna Railway Station for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Ofuna Railway Station, og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Ofuna Railway Station

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Ofuna Railway Station, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Ofuna Railway Station?

  Jr East Hotel Mets Kamakura Ofuna (8,9/10 fra 112 vurderinger), Sotetsu Fresa Inn Kamakura-Ofuna kasamaguchi (8,0/10 fra 1 039 vurderinger) og Guest House Dohei (8,7/10 fra 31 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av Ofuna Railway Station.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 976 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Ofuna Railway Station i nærheten av Bucharest City Centre?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre, bør du vurdere Leonardo Hotel Bucharest City Center – det har fått en score på 8,2/10 basert på 1 148 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa (en score på 7,9 basert på 132 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Ofuna Railway Station?

  218 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Ofuna Railway Station, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Ofuna Railway Station?

  207 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Ofuna Railway Station i løpet av de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ofuna Railway Station

Vurder alternative opphold i Kamakura
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Kamakura

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering